Bybi Strawberry Booster 15 ml

Rating:
60% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.29 €/ml
19,40 €
30 päivän alin hinta: 15,52 €


Sertifikaatit

Vegan

Kuivalle iholle boostia mansikansiemenistä! Bybi Beauty Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä.


Öljyseerumi on suunniteltu käytettävän osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, sillä mansikansiemenöljy on erinomainen ihon pehmentäjä, parantaen erityisesti pintakuivan, kiristävän ja herkän ihon kosteuspitoisuutta.


Strawberry Booster liukuu pehmeästi iholla ja imeytyy todella nopeasti. Tuloksena pehmeä, silkkinen ja ravittu iho. Sopii kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle.


Mansikansiemenöljy on täynnä omega 6 ja 3 rasvahappoja, ja sisältää runsaasti ellagiinihappoa, tehden siitä täydellisen rauhoittamaan, ravitsemaan sekä kosteuttamaan erittäin kuivaa, kosteusköyhää tai ärtynyttä ihoa. Sen erityisen ohut koostumus imeytyy ihoon supernopeasti. 


Lisäksi kylmäpuristetuista mansikansiemenistä valmistettu Strawberry Booster on saanut raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tämä on todellinen kestävän kehityksen tuote!


Näin käytät: Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Loistava jokapäiväiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti meikkipohjan alla tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Tuotetiedot
SKU 20000587
EAN 5060531310288
Brändi Bybi Beauty
Markkinoija Miraz Trading
Sertifikaatit Vegan
Pakkauskoko15 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bybi Beauty