Devisol Drops D3 10 ml tipat

Arvio:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.39 €/ml
3,90 €
30 päivän alin hinta: 3,90 €

DeviSol Drops on D3-vitamiinia sisältävä öljypohjainen tippavalmiste, joka soveltuu päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistamiseen vauvaiästä lähtien. Avainlipputuote ®️ 

Sertifikaatit

Avainlippu

DeviSol Drops on D3-vitamiinia sisältävä öljypohjainen tippavalmiste, joka soveltuu päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistamiseen vauvaiästä lähtien. Helppo annostella lusikalla tai sekoittaa ruokaan tai juomaan. Täysin makuaineettomat DeviSol-tipat voi sekoittaa joko kuumaan tai kylmään ruokaan tai juomaan. Säilyy huoneenlämmössä myös avaamisen jälkeen.


Annostus: Yksi tippa sisältää 2 mikrog hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Suositeltu päiväannos on 1-5 tippaa eli 2-10 mikrog. Pullosta tulee n. 66 annosta (laskettu 10 mikrogramman päivittäisen annostuksen mukaan), 330 tippaa.


Pakkauskoko: 10ml


Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä, myös avattuna. Neutraalin makuiset tipat on helppo annostella lusikalla tai sekoittaa kylmään tai kuumaan ruokaan tai juomaan


Ei sisällä säilöntä-, väri- tai aromiaineita. Avainlipputuote ®️


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

D3-vitamiini 10 mikrogrammaa (200 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


MCT-öljy (RSPO-sertifioitu palmuydinöljy), kolekalsiferoli(D3)valmiste, hapettumisenestoaine (alfatokoferoli).
Tuotetiedot
Pakkauskoko10 ml
Brändi Devisol
Markkinoija Orion
SKU 9252405
EAN 6432100019394
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Devisol