Arvio:
80% of 100

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector 5 ml

23,70 €
30 päivän alin hinta: 21,33 €
Vertailuhinta: 1.39 €/g

Häivyttää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista Thiamidolia sisältävä paikallishoito on täsmäratkaisu pienille pigmenttimuutoksille, kuten maksaläiskille. Ihon sävy näyttää tasaisemmalta jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. - Vaalentaa tehokkaasti paikallisia pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista - Tasoittaa ihon sävyä - Nopeasti imeytyvä koostumus - Kevyesti hajustettu

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Vaalentaa tummia läiskiä

    Lääkärin suosittelemana ostin kokeeksi tämän tuotteen, tummat läiskät ovat vaalentuneet, mutta eivät täysin kadonneet.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -paikallishoitotuote pigmenttimuutoksille

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummentumina tai maksaläiskinä, jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector on tahmaamaton geeli, jota levitetään täsmällisesti applikaattorin avulla pienille ihoalueille, joilla pigmenttimuutoksia esiintyy. Tuote sisältää Thiamidolia, tehokasta ja patentoitua ainesosaa, joka vaikuttaa pigmenttimuutosten syntymiseen ja vähentää melaniinin liikatuotantoa. Sen käytön on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu häivyttävän tummia läiskiä ja ehkäisevän niiden muodostumista. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua ja säännöllisessä käytössä saavutetaan vielä merkittävämpiä tuloksia. Ihon väri on huomattavasti tasaisempi.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Käyttö:

- Levitä kerran päivässä (aamuisin tai iltaisin) puhtaalle iholle
- Levitä suoraan tummille läiskille ja käytä ainetta vain vähän
- Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät tuotetta yhdessä Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteen ja Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteen kanssa.
- Levitä kutakin tuotetta kerran päivässä. Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa levittää yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Sisältö:

null


Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer

Tuotetiedot

Pakkauskoko17 g
Päiväys 31.8.2025
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2151728
EAN 4005900552372
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin