Evolve Hyaluronic Serum 200 hyaluronihapposeerumi 30 ml

Rating:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.10 €/ml
33,10 €
30 päivän alin hinta: 28,14 €

Supersuosittu Evolve hyaluronihapposeerumi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja tasoittaa ihoa. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle. Kaikille ihotyypeille. 

Sertifikaatit

Cosmos Organic Ecocert Vegan

Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Hienovaraisesti hajustettu luomu ruusuvedellä.


Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Tämä tehokas Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille.


Vaikuttavat raaka-aineet:

Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja sillä on tehokkaampi kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa.


Granaattiomenauutteessa on korkea pitoisuus ellagiinihappoa, joka auttaa säätelemään solujen vaihtuvuutta ja vahvistaa solukalvoja ja siten rajoittamalla veden haihtumista ja vapaiden radikaalien vaurioita.


Käyttö: Levitä hellästi puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Hyaluronihapposeerumin jälkeen levitä kasvoille Evolven Uudistavaa kasvovoidetta tai jotain muuta Evolve-hoitotuotetta.

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin**, Pentylene Glycol (from sugar cane), Sodium Hyaluronate, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Cellulose Gum, Algin, Phytic Acid, Citric Acid.


*Luomuviljeltyjä raaka-aineita

**Valmistettu luomuviljellyistä raaka-aineista


99,95% Luonnollisia raaka-aineita, 39,50% Luomuviljeltyjä raaka-aineita

Tuotetiedot
SKU 20000594
EAN 5060200048054
Brändi Evolve Organic Beauty
Markkinoija Miraz Trading
Sertifikaatit Vegan, Cosmos Organic, Ecocert
Pakkauskoko30 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Evolve Organic Beauty