Evolve Liquid Radiance Glycolic Toner kasvovesi 100 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.22 €/ml
22,40 €
30 päivän alin hinta: 19,04 €

Hedelmähappoja sisältävä hellävaraisesti kuoriva AHA-kasvovesi. Sisältää tehokkaan sekoituksen AHA ja BHA -happoja, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti tehden siitä kirkkaan ja samettisen pehmeän. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Sertifikaatit

Cosmos Organic Ecocert Vegan

Evolven uutuus hellävaraisesti kuoriva AHA-kasvovesi!


Kasvovesi sisältää tehokkaan sekoituksen AHA ja BHA -happoja, jotka kuorivat ihon hellävaraisesti tehden siitä kirkkaan ja samettisen pehmeän. AHA -hapot kuten glykolihappo (sokeriruo'osta), omenahappo ja sitruunahappo sekä BHA-hapot kuten pajusta saatava salisyylihappo kuorivat ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Kasvoveden kevyt tuoksu on peräisin luomuappelsiininkukkavedestä. Ihon säännöllinen kuorinta AHA- ja BHA -hapoilla tehostaa ihon luonnollista uusiutumista ja auttaa muiden kosmetiikkatuotteiden aktiiviaineita imeytymään paremmin ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne pääsevät vaikutamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi nämä tehokkaat hapot auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonsävyä sekä häivyttämään pigmenttimuutoksia ja aknen tai muiden epäpuhtauksien aiheuttamia arpia. 


Vaikuttavat raaka-aineet:

Hedelmähapot (AHA) kuten glykoli-, omena- ja sitruunhapot kuorivat ja kosteuttavat ihoa.Pajusta saatava salisyylihappo (BHA) kuorii tasapainottaa ja kuorii ihoa samalla sitä rauhoittaen. Lehtikuusista saatava galactoarabinan vähentää ihoärsytystä, rauhoittaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa tehden kasvovedestä sopivan myös herkälle iholle.


Käyttö: Levitä kestovanulapulla puhtaille kasvoille.

Sekaiho/rasvoittuva iho: Käytä kasvovettä 2-3 krt viikossa.

Kuiva ja herkkä iho: Käytä kasvovettä 1-2 krt viikossa. 


Muista käyttää aurinkosuojaa! Hedelmähapot kuorivat ihoa tehokkaasti ja tekevät ihosta erityisen herkän auringon UV-säteilylle.

Aqua (Water), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Salix Nigra Bark Extract, Glycerin*, Galactoarabinan, Pentylene Glycol (from sugar cane), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract


100% Luonnollisia ainesosia, 64% Luomutuotettuja ainesosia

Tuotetiedot
SKU 20000592
EAN 5060200047866
Brändi Evolve Organic Beauty
Markkinoija Miraz Trading
Sertifikaatit Vegan, Cosmos Organic, Ecocert
Pakkauskoko100 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Evolve Organic Beauty