Helein Strong Collagen 90 tabl

14,45 € 17,00 €
30 päivän alin hinta: 17,00 €
Vertailuhinta: 0.11 €/g
Tarjous voimassa 31.7.2024 asti

Helein Strong Collagen on kollageenia sisältävä, kliinisesti tutkittu ja vahva kollageenilisä ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Helein Strong Collagen on kollageenia sisältävä ravintolisä. Kliinisesti tutkittu ja vahva kollageeni ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.


Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä, ja sitä on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Tutkittua kollageenia sisältävä vahva kauneusravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.


Annostus: 3 tablettia päivässä, niellään kokonaisena veden kera. Annostusta ei saa ylittää.


Pakkauskoko: 90 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Ainesosat

Kolme tablettia sisältää:

C-vitamiini 250 mg (313 %*)
Kollageeni 2500 mg

*vertailuarvosta

KOLLAGEENI (NAUDASTA), ASKORBIINIHAPPO, TRIKALSIUMFOSFAATTI, HYDROKSIPROPYYLISELLULOOSA JA METYYLISELLULOOSA, MIKROKITEINEN SELLULOOSA, KASVIRASVAHAPPOJEN MAGNESIUMSUOLAT, TITAANIDIOKSIDI, KALIUMALUMIINISILIKAATTI