Kollageeni

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
 • Biotiini 38tuotetta
 • Kollageeni 48tuotetta
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 48

Tilaamasi tuotteet

 1. Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps
  Arvio:
  98%
  28,00 €
 2. Omega7 Skin 2x150 kaps säästöpakkaus
  Arvio:
  80%
  59,90 €
 3. Uniqu Skin Glow 90 kaps
  Arvio:
  100%
  17,78 € 23,70 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 48

Tilaamasi tuotteet

Kollageeni – parhaat tuotteet kauniiseen ihoon ja kiiltäviin kutreihin

Kollageenilla on merkittävä rooli ihon hyvinvoinnissa ja toiminnassa. Kollageeni on myös hiusten tärkein rakennusaine. Tiesitkö, että kollageenin tuotanto alkaa vähentyä jo 25 ikävuoden kohdalla? Laadukas kollageenilisä on osa monien asiakkaidemme arkea.

Kalakollageeni, nautakollageeni vai vegaaninen kollageeniboosteri?

Kollageeni voi olla peräisin kalasta tai naudasta. Kalakollageenia sisältävä, suomalaisten suosima vaihtoehto on esimerkiksi Puhdas+ Beauty kollageeni & biotiini.

Nautakollageenia puolestaan saat tästä tuotteesta: Puhdas+ Sport Collagen.

Onko kollageeni vegaanista? Ei ole. Vegaanista ruokavaliota noudattaville on olemassa kehon luonnollista kollageenin muodostumista tukevia valmisteita, kuten Puhdas+ Collagen Booster, joka ei sisällä lainkaan eläinperäistä kollageenia. Saatavilla maustamattomana sekä trooppisen raikkaassa maussa Mango&Appelsiini.

Onko valintasi kollageenijauhe, kapseli tai päivittäinen kollageenishotti?

Asiakkaidemme rakastama Puhdas+ Beauty kollageeni & biotiini on erinomainen valinta silloin, kun nautit päivän kollageenit mieluiten kapseleina.

Kollageenijauhe sen sijaan on helppo lusikoida vaikkapa smoothien joukkoon – tai suoraan suuhun. Kokeile esimerkiksi Skingain Original kollageeni.

Kollageenishotti on kiireisen ihmisen valinta. Puhdas+ Collagen Strong Shot sisältää hydrolysoitua Naticol®-kalakollageenia, suomalaista koivunmahlaa, arktisia marjoja sekä kehon oman kollageenin toimintaa tukevaa C-vitamiinia.

Etsitkö puhdasta kollageenia vai monipuolista kollageenivalmistetta?

Olo-apteekista löydät puhtaat kollageeniravintolisät sekä monipuoliset, ihon ja hiusten hyvinvointia tukevat kollageenivalmisteet. 

Mikäli etsit puhdasta kollageeniravintolisää, kokeile Puhdas+ Beauty Kollageeni Natural jauhe – se sisältää ainoastaan laadukasta kalakollageenia, ei muuta.

Kollageenivalmisteet voivat sisältää myös muita ihon ja hiusten hyvinvointiin tunnetusti vaikuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai biotiinia. Monista kollageenilisistä löytyy lisäksi C-vitamiinia, joka on vahvasti yhteydessä kollageenin tuotantoon.

Esimerkiksi Puhdas+ Premium Collagen on monipuolinen kollageenivalmiste, joka sisältää hydrolysoidun kollageenin lisäksi tehokasta hyaluronihappoa, biotiinia ja C-vitamiinia.  

Skingain Plus kollageenijauhe saa kaunistavan voimansa kollageenista, hyaluronihaposta, C-vitamiinista sekä rannikkomännyn kuoriuutteesta.

Kollageeni iholle ja hiuksille – kollageenilisäravinteet Olo-apteekista

Kuten tiedämme, on kollageeni tärkeä proteiini iholle ja hiuksille. Me Olo-apteekin asiantuntijat olemme koonneet kattavan valikoiman erilaisia kollageenilisäravinteita, jotta voit saada sinulle sopivat tuotteet helposti netistä. 

Meiltä löydät muun muassa urheilijan kollageenivalmisteet, vegaaneille sopivat boosterit sekä helppokäyttöiset annospussit ja kollageenishotit. 

Mikä on kollageeni?

Kollageeniproteiinia pidetään ikään kuin kehon liimana, joka pitää asiat kiinni toisissaan. Kollageeni-sana tuleekin kreikasta ja tarkoittaa liimaa. 

Kollageenia on useassa eri muodossa ja eri muodot vaikuttavat eri tavalla kehoosi. Kollageenin päätyyppejä on kuitenkin neljä. Moni kollageenivalmiste sisältää erityisesti tyypin 1 kollageenia. 

 • Tyyppi 1

  Tyypin 1 kollageeni kattaa lähes kaiken kehon kollageenista ja koostuu tiivisti yhteen pakkautuneista säikeistä. Tämä kollageenin tyyppi on isossa osassa ihon, luiden ja esimerkiksi hampaiden rakennetta.
 • Tyyppi 2

  Tyypin 2 kollageenissa säikeet eivät ole yhtä tiukkaan pakkaantuneet ja sitä löytyy esimerkiksi nivelistä.
 • Tyyppi 3
  Tyypin 3 kollageenia esiintyy muun muassa lihaksissa, verisuonissa, rasvakudoksessa sekä sisäelimissä.

 • Tyyppi 4
  Tyypin 4 kollageenia on erityisesti ihon eri kerroksissa.

 

Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään muodostaa kollageenia luonnollisesti. Tämä näkyy myös ihon uusiutumisessa ja joustavuudessa. Myös elimistön tuottaman kollageenin laatu alkaa heikkenemään iän karttuessa. 

60-vuotiaan elimistö ei siis tuota enää yhtä paljon tai yhtä laadukasta kollageenia kuin 25-vuotiaan ja sitä nuoremman elimistö. Kaikkein helpoiten elimistön heikentyneen kyvyn tuottaa kollageenia huomaakin usein ensimmäisenä ihosta. Kun ikävuosia karttuu ja kollageenin tuotanto heikkenee, iho menettää luonnollisen joustavuutensa ja kimmoisuutensa. Myös ihon kyky uusiutua heikkenee mitä vanhemmiksi tulemme. Kollageeni onkin yksi tärkeä anti-aging ainesosa. Lue, mitä kaikkia ainesosia anti-aging ihonhoitotuotteiden tulisi sisältää. 

Onneksi kollageenia voi saada lisää muun muassa ravintolisistä ja valmisteista, joihin on lisätty kollageenia. Kollageenin lisäksi näissä tuotteissa on usein muitakin vaikuttavia aineita, kuten C-vitamiinia, sinkkiä ja biotiinia.

Kollageenin, C-vitamiinin ja muiden ravintolisien käyttö ihon terveydelle

Miksi kollageenia kannattaisi käyttää erillisenä ravintolisänä? Koska kollageeni on tärkeässä roolissa ihon nuorekkuudelle, joustavuudelle ja hyvinvoinnille, on riittävä määrä kollageenia hyvin tärkeää ihon sekä esimerkiksi nivelten kannalta. 

Vanhetessa kollageenin tuotanto heikkenee, joten voit paikata elimistön omaa heikentynyttä kykyä tuottaa kollageenia ravintolisän avulla. Moneen kollageenivalmisteeseen on lisätty myös C-vitamiinia. C-vitamiini onkin yksi ravintoaine, joka on vahvasti yhteydessä kollageenin tuotantoon sillä C-vitamiini tehostaa kollageenin muodostumista.

Voit valita esimerkiksi kollageenivalmisteen, jonka tarkoituksena on varmistaa terve iho tai vaikkapa hiusten ja kynsien hyvinvointi. Näissä tuotteissa vaikuttavana ainesosana voi olla muun muassa C-vitamiinin sekä biotiinin lisäksi hydrolysoitu kollageeni. Kollageenia on paljon erityisesti eläinten osissa ja sitä voi saada myös ravinnosta. 

Kollageeni edistää ihon ja kynsien hyvinvointia, ja moneen kollageenituotteeseen lisätty c-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista. Kollageeni, C-vitamiini ja biotiini ovatkin siis oikea tehokolmikko ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin varmistamiseksi! 

Asiakkaidemme kollageeni kokemuksia

 

“Iholle ja hiuksille sopii täydellisesti. Menee jatkoon.” - Ani

“Kaunis, nuorekas iho, vahvat kynnet” - Anne

“Luottotuote, mauton ja hajuton. Tykkään että kalakollageeni!” - Laura

 

Jos puolestaan kapselin sijaan kollageenijauhe tuntuu sinulle sopivammalta vaihtoehdolta, niin Skingain Plus kollageenijauhe auttaa saavuttamaan kehon tarvitseman kollageenitarpeen. 

Hyvä vegaaninen kollageeni iholle, hiuksille ja kynsille edistämään niiden hyvinvointia puolestaan on Puhdas+ Collagen Booster. Tämä vegaaninen kollageenijauhe on helppo sekoittaa veteen tai vaikkapa smoothien joukkoon. Valittavissa on kaksi eri makua: neutraali maustamaton tai herkullinen mango-appelsiini. Vegaaninen kollageenivalmiste parantaa ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia täysin ilman eläinperäisiä tuotteita. 

 

“Sekoittuu hyvin veteen, melko miellyttävä maku. Arvostan vegaanille sopivuutta ja puhtaita ainesosia. “ - Ar

Kollageeni ja ravintolisät iholle

Olo-apteekista löydät laadukkaat ja luotettavat lisät terveydellesi sekä erityisesti ihon, hiusten ja jänteiden hyvinvointiin. Näissä tuotteissa on rutkasti esimerkiksi kollageenia, C-vitamiinia, biotiinia sekä muita ihoa, mutta myös hiuksia, luustoa ja muita tärkeitä elimistön osia vahvistavia aineita.

 

Kurkkaa myös kollageeni nivelille.