Ice Power Creme kylmävoide 60 g

8,40 €
30 päivän alin hinta: 8,40 €
Vertailuhinta: 0.12 €/g

Ice Power Creme kylmävoide on ainutlaatuinen voidepohjainen kylmätuote, joka lievittää tehokkaasti kipua ja lihasten aristusta.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Ice Power Creme kylmävoide on ainutlaatuinen voidepohjainen kylmätuote, joka lievittää tehokkaasti kipua ja lihasten aristusta. Voidepohjansa ansiosta Ice Power Creme on ihoystävällinen kuitenkaan kylmävaikutuksen tehosta tinkimättä. Ice Power Creme on turvallista käyttää jopa pitkiä aikoja, ja siksi se sopii erityisen hyvin käytettäväksi mm. lihasperäisiin niska-, hartia- ja selkäkipuihin sekä nopeuttamaan rasituksesta ja harjoittelusta palautumista. Se sopii käytettäväksi myös lasten kolhuihin ja kasvukipuihin (ei alle 2-vuotiaille lapsille). Voiteen ansiosta Ice Power Creme on helppo levittää eikä se tahraa. Ice Power Creme kylmävoide ei sisällä väriaineita.

Käyttö:

Levitä näkyvä kerros Ice Power Creme kylmävoidetta säännöllisesti hoidettavalle alueelle 3-6 tunnin välein, kunnes kipu ja aristus helpottuu. Hiero voide kevyesti iholle.

Huomioitavaa:

Ei alle 2-vuotiaille lapsille. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Käänny lääkärin puoleen, ellei olosi parane 7 päivän jälkeen tai se huononee. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin.

Raskaus ja imetys:

Ice Power Creme kylmävoidetta ei suositella raskauden tai imetyksen aikana, koska valmisteella ei ole tehty lääkkeenomaisia kliinisiä tutkimuksia raskaana olevilla. Näissä tapauksissa käytön aloituksen tulisi perustua yksilölliseen arviointiin terveydenhuollon ammattilaisen toimesta.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Glycerin stearate, Menthol, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Eucalyptus globulus Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Tuotetiedot

Pakkauskoko73 g
Brändi Ice Power
Markkinoija Fysioline
SKU 2131365
EAN 6418029903662
Kategorioita