Kylmägeelit ja lihasgeelit

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 40

Tilaamasi tuotteet

  1. Ice Power Plus 200 ml
    Arvio:
    100%
    16,60 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 40

Tilaamasi tuotteet

Lihas- ja kylmägeeli

Rasittuneet lihakset sekä erilaiset lihasperäiset kivut ovat yleinen vaiva, josta kärsivät niin urheilijat kuin istumatyötä tekevät. Olipa kyseessä niskajumi pitkän tietokoneen ääressä vietetyn työpäivän jäljiltä tai lihaskipu kovan treenin jälkeen, lihas- ja kylmägeelit ovat erinomainen tapa helpottaa kehon jumeja ja muita lihaskipuja. Kylmägeeli soveltuu myös hoitamaan turvotusta sekä lievittämään tulehdusoireita lihaksissa ja nivelissä.

 

Tilaa Olo-apteekin verkkokaupasta laadukkaat lihas- ja kylmägeelit sekä muut lihaskipuja hellittävät tuotteet. Mukana valikoimassa muun muassa tutut Perskindol ja Ice Power -tuotemerkit sekä paljon muuta. Tutustu tuotteisiin ja niiden käyttöön omilla tuotesivuilla, joilta löydät ohjeet eri kylmägeelien käyttöön. Olo-apteekista löydät myös paljon muita tuotteita liikunnan ja urheilun tueksi.

 

Miten kylmägeeliä käytetään?

Lihas- ja kylmägeelit on tarkoitettu levitettäväksi iholle, josta tuotteet vaikuttavat kipeään kohtaan. Eri tuotteiden muoto voi kuitenkin vaihdella, ja tuotteita on saatavilla yleisimmin geeleinä, mutta myös iholle suihkautettavana sprayna. Geeliä käytetään levittämällä sitä ohut kerros kipeälle alueelle, esimerkiksi niskaan, hartioihin tai nivelen kohdalle. Tämän jälkeen geelin annetaan imeytyä ihoon. 

 

Tarkista tuotteen käyttöohjeista onko kylmägeeli tarkoitus hieroa ihoa vasten vai antaa sen imeytyä omia aikojaan. Kannattaa myös ottaa huomioon soveltuuko lihas- tai kylmägeeli lapsille ja pitää huoli, että geeliä ei missään vaiheessa joudu lapsen suuhun tai silmiin. Kylmägeeliä voi yleensä käyttää useita kertoja päivässä muutaman tunnin välein. Levitä geeliä säännöllisesti kipeälle kohdalle kunnes kipu lihaksessa tai nivelessä hälvenee. 

 

Kylmägeelien tapaan erilaiset ihosuihkeet suihkutetaan kipeän lihaksen tai nivelen kohdalle, josta aine vaikuttaa ja lievittää kipua. Esimerkiksi urheiluvammojen hoitoon tarkoitettu spray on kätevä pitää mukana vaikkapa urheiluharjoituksissa tai otteluissa äkillisten vammojen varalta nopeaksi ensiavuksi revähdyksiin ja kolhuihin. Tarjolla on myös illalla iholle suihkutettavia ihosuihkeita, jotka auttavat nukahtamaan ja nukkumaan paremmin.

 

Miten lihas- ja kylmägeelit vaikuttavat?

Eri lihas- ja kylmägeelit toimivat eri tavoin riippuen niiden muodosta ja ainesosista mutta kaikille on yhteistä, että ne vaikuttavat suoraan iholta. Lihas- ja kylmägeelien teho perustuu niiden kykyyn vähentää turvotusta alueella, johon ne levitetään sekä vilkastuttamaan alueen verenkiertoa. Tämä rentouttaa lihaksia ja auttaa esimerkiksi lihaskivun hoitoon ja palautumaan rasituksesta, kuten raskaista urheilusuorituksista.

 

Ihon lämpötilaa laskevien kylmägeelien lisäksi saatavilla on lämmittäviä lämpögeelejä, jotka myös auttavat rentouttamaan lihaksia, tehostamaan verenkiertoa ja lievittämään kipua. Sama vaikutus on suihkeen muodossa käytettävissä tuotteissa. Kylmä- ja lihasgeelit sisältävät muun muassa mentholia ja eteerisiä öljyjä, joilla on ihoa viilentävä ja verenkiertoa vilkastuttava vaikutus.

 

Lihas- ja kylmägeelit Olo-apteekista

Olo-apteekin monipuolisesta valikoimasta löydät luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet lihas- ja nivelkipujen hoitoon. Mukana ovat muun muassa Perskindol-merkin kylmä-lämpögeeli, jonka sisältämät mentoli ja eteeriset öljyt auttavat lievittämään lihaskipuja sekä tehostamaan verenkiertoa. Saatavilla on myös iholle suihkutettava Perskindol-spray.

 

Perskindol-tuotteiden ja lukuisten muiden merkkien lisäksi löydät Olo-apteekista myös tutkitusti toimivan Ice Power -kylmägeelin, jonka kolmivaikutteinen teho auttaa helpottamaan lihaksien ja nivelien vaivoja. Ice Power samanaikaisesti viilentää ihon pintalämpötilaa, vaimentaa kivun tunteen ja vilkastuttaa verenkiertoa. Myös Ice Power on saatavilla sekä geelinä että suihkeena ja monessa erikokoisessa pakkauksessa.

 

Olo-apteekista saat myös kätevät ja luotettavat kylmä-/lämpöpakkaukset, jotka ovat hyvä apu esimerkiksi äkillisiin vammoihin sekä turvotuksen helpottamiseen. Lämpö-/kylmäpakkaus on lisäksi helppo kuljettaa mukana esimerkiksi treenikassissa salilla tai urheiluharjoituksissa pienten vammojen varalta.

 

Tutustu Perskindol ja Ice Power -geeleihin sekä muihin taatusti helpotusta antaviin tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja tilaa tuotteet kätevästi netistä. Tarvittaessa voit kysyä lisää lihas- ja kylmägeeleistä osaavalta henkilökunnaltamme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet lihas- ja nivelkipujen hoitoon.