Joik Organic Micellar Cleansing Water misellivesi 100 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.18 €/ml
18,10 €

Hellävarainen ruiskaunokkia ja aloemehua sisältävä misellivesi puhdistaa ihon, poistaa meikin ja kosteuttaa ihoa. Hellävarainen, kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. 

Sertifikaatit

Cosmos Organic Ecocert

Hellävarainen ruiskaunokkia ja aloemehua sisältävä misellivesi puhdistaa ihon ja poistaa meikin ja kosteuttaa ihoa.


Hellävaraiset puhdistavat ainesosat muodostavat misellejä, jotka vetävät puoleensa epäpuhtauksia magneetin lailla. Jättää ihon raikkaaksi ja kosteutetuksi. Ruiskaunokkivesi ja aloemehu rauhoittavat ihoa. Kosteutta sitovat kasvisokerit kosteuttavat ja ehkäisevät kosteuden haihtumista ihosta.


Misellivesi on hellävarainen silmille ja sitä voidaan käyttää silmämeikin poistoon. Sopii kaikille ihotyypeille. Misellivettä ei tarvitse huuhdella pois ja se sopiikin hyvin mukaan matkoille. Hajusteeton.


Käyttö: Levitä kestovanulapulle ja pyyhi hellästi kasvot ja silmät poistaaksesi meikin ja epäpuhtaudet. Ei tarvitse huuhdella pois.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Joik Organic Micellar Cleansing Water misellivesi 100 ml
Arviosi

Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water *, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Trehalose, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl/Capryl Glucosides, PCA Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-5 Oleate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Alcohol


Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Joik Organic