Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 30 tabl 1,9 mg

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.26 €/kpl
7,80 €

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia.

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm tabletti on pieni ja helppo niellä.

Annostus: Suositeltava annostelu: 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko: 30 tabl.

Varmista tuotteen soveltuvuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 30 tabl 1,9 mg
Arviosi

Vaikuttava aine Melatoniini 1,9 mg. Muut aineet: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuoloja, piidioksidi sekä silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa.


Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetiedot
SKU 2382448
EAN 6430020730948
Markkinoija Teva Finland
Brändi Ratiopharm
Pakkauskoko 30 kpl
Kategoriat