Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 30 tabl 1,9 mg

7,80 €
30 päivän alin hinta: 7,80 €
Vertailuhinta: 0.28 €/g

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä ja estyy valon vaikutuksesta.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Nukahtamisajan lyhentämiseen vaikutus saavutetaan ottamalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Nopea matkustaminen maapallon aikavyöhykkeiden yli voi aiheuttaa aikaerorasitusta eli jet lagia, jonka tyypillisiä oireita ovat mm. väsymys ja unettomuus. Melatoniini Extra Vahva ratiopharm auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniinia suositellaan otettavaksi aikaerorasitukseen lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm tabletti on pieni ja helppo niellä.

Annostus: Suositeltava annostelu: 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko: 30 tabl.

Varmista tuotteen soveltuvuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Vaikuttava aine Melatoniini 1,9 mg. Muut aineet: mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuoloja, piidioksidi sekä silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa.


Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetiedot

Pakkauskoko28 g
Päiväys 20.1.2025
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2382448
EAN 6430020730948
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm