Minisun Pehmonalle Sitrus monivitamiini Junior 120 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.16 €/kpl
18,70 €

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on pureskeltava pehmeä monivitamiinivalmiste lapsille. Sopii päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, eikä se sisällä A-vitamiinia. Pehmonalle-vitaminit sisältävät erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Nallenmuotoinen ja sitruksen makuinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja stevialla. Liivate (naudasta) toimii hyytelöimisaineena. Tuotteen värit ja aromit ovat luontaisia. Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.


Annostus iästä riippuen 1-2 kpl päivässä.


Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 
Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. 


Sisältää makeutusaineita.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Gluteeniton, laktoositon ja maidoton.


Markkinoija: Oy Verman Ab

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Minisun Pehmonalle Sitrus monivitamiini Junior 120 kpl
Arviosi

Makeutusaineet (maltitoli, stevioglykosidit), vitamiinit (C, B3, E, pantoteenihappo, B2, B6, B1, foolihappo, biotiini, D3, B12), liivate (nauta), kivennäisaineet (sinkki, jodi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit (mm. lime ja sitruuna), safloriuute, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).