Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti 30 tabl

9,00 €
30 päivän alin hinta: 9,00 €
Vertailuhinta: 0.23 €/g

Kolmen päivän Minisun sinkkasetaatti tehokuuri. Hyvänmakuinen imeskelytabletti, jossa hyvä suutuntuma. Makuna sitruuna-hunaja-inkivääri.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Minisun Super Defence Sinkkiasetaatti on sinkkiasetattia sisältävä imeskelytabletti, jota käytetään tehokuurina kolmen päivän ajan. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkin lisäksi tuotteeseen on lisätty inkivääri- ja auringonhattu-uutetta. Tuote on hyvänmakuinen, miellyttävä käyttää ja sillä on hyvä suutuntuma. Makuna sitruuna-hunaja-inkivääri.


Valmiste on maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Annostus: 8 imeskelytablettia päivässä. 1 imeskelytabletti 2 tunnin välein. 


Käytetään korkeintaan kolmen päivän ajan sinkin suuren päiväannoksen vuoksi. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.


Pakkauskoko: 30 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Vuorokausiannos (1-8 imeskelytablettia) sisältää:

sinkki 10 - 80 mg (100-800 % *)

auringonhattu-uute 5-40 mg, inkivääriuute 1,2 - 9,6 mg.

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. 


Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), täyteaineet(mikrokiteinen selluloosa,karboksimetyyliselluloosa), sinkkisitraatti, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksiidi), aromit (sitruuna, hunaja ja inkivääri), auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), inkivääriuute.Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko39 g
Brändi Minisun
Markkinoija Verman
SKU 2146249
EAN 6417927104065
Sertifikaatit Avainlippu
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Minisun

Liittyvät Artikkelit