Multi-tabs Kids Gummies Immunity Support 60 kpl

11,40 €
30 päivän alin hinta: 11,40 €
Vertailuhinta: 0.06 €/g


Saatavilla

Tuotekuvaus

Käyttö:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kappale päivässä. Pureskele, kunnes valmiste on liuennut. Voidaan ottaa ilman ruokaa tai vettä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä tuotetta, jos pakkausfolio on rikki. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Parasta ennen: Katso pakkauksen pohjasta.

Huomioitavaa:

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttäämonipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa,ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Glukoosisiirappi, sokeri, liivate, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), vesi, maltodekstriini, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferyyliasetaatti), sinkki (sinkkisulfaatti), happo (sitruunahappo), luontainen appelsiiniaromi, väriaineet (porkkana- ja paprikatiiviste), kasviöljyt (kookos, rapsi), makeutusaineet (steviasta saatavat stevioliglykosidit), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), D-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Tabletit eivät sisällä hedelmää, mutta ne maistuvat pakkauksessa ilmoitetuille hedelmille.

Tuotetiedot

Pakkauskoko176 g
Päiväys 30.8.2025
Brändi Multi-Tabs
Markkinoija GlaxoSmithKline
SKU 2253409
EAN 5054563192066
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multi-Tabs