Multi-Tabs Kids Gummies monivitamiinivalmiste 60 kpl

10,50 €
30 päivän alin hinta: 10,50 €
Vertailuhinta: 0.06 €/g

Multi-tabs Kids Gummies Multivitamin -monivitamiinit ovat maukkaita, pureskeltavia, appelsiinin ja marjojen makuisia vitamiineja yli 4-vuotiaille lapsille. Multi-tabs Kids Gummies Multivitamin sisältää yhteensä kymmentä tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, mukaan lukien D-vitamiinia, jota tarvitaan lapsen normaaliin kasvuun ja immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. Suositeltu päiväannos: 1 kappale päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Käyttö:

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kappale päivässä. Pureskele, kunnes valmiste on liuennut. Voidaan ottaa ilman ruokaa tai vettä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat
tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Huomioitavaa:

Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttäämonipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa,ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Glukoosisiirappi, sokeri, liivate (nauta), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), happo (sitruunahappo), niasiini (nikotiiniamidi), maltodekstriini, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferyyliasetaatti), sinkki (sinkkisulfaatti), luontaiset makuaineet 0,25% (appelsiini tai mansikka ja vadelma), väriaineet 0,15% (punaretiisi-, saori-, kirsikka-, mustaporkkana- ja mustaherukkatiiviste), kasviöljyt (kookos, rapsi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), A-vitamiini (retinyyliasetaatti), pintakäsittelyaineet (karnaubavaha, mehiläisvaha), jodi (kaliumjodidi), biotiini (D-biotiini), D-vitamiini (kolekalsiferoli), B12-vitamiini (syanokobalamiini). Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Tabletit eivät sisällä hedelmää, mutta ne maistuvat pakkauksessa ilmoitetuille hedelmille.

Tuotetiedot

Pakkauskoko179 g
Päiväys 31.7.2025
Brändi Multi-Tabs
Markkinoija GlaxoSmithKline
SKU 2253250
EAN 5054563191984
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multi-Tabs