Nordic Health Magnesium Oil Sensitive 100 ml -ihosuihke

Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.18 €/ml
18,30 €
30 päivän alin hinta: 18,30 €

Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva Nordic Health magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu.

Lihaskrampit – Niska- ja hartiajännitys - Päähieronta

Sopii erinomaisesti myös päähierontaan! Suihkuta 10 -20 suihkaisua herkän ihon magnesiumsuihketta päänahkaan ja hiero kevyesti, anna vaikuttaa n. 20-30 min. Voit myös jättää yön yli hiuksiin ja pestä pois kun haluat.


Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu.10 suihkausta sisältää 100mg magnesiumia. Sopii vegaaneille, vegetaristeille, lapsille, raskaana oleville ja imetyksen aikana. Sisältää puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.


Käyttöohje: 20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.


Sopii vegaaneille, vegetaristeille, lapsille, raskaana oleville ja imetyksen aikana. Tuote ei sisällä: palmuöljyä tai sen johdannaisia, parabeenejä, synteettisiä väri- tai makuaineita tai allergeenejä.


Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate – 15% concentration)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko100 ml
Päiväys 12.4.2028
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 337204
EAN 5060148521374
Tuoteryhmät