Arvio:
100% of 100

Nordic Health Magnesium Oil Sensitive 100 ml -ihosuihke

18,30 €
30 päivän alin hinta: 18,30 €
Vertailuhinta: 0.12 €/g

Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva Nordic Health magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu.

Ei saatavilla

Arvostelut

5
  • Luottotuotteeni. Päivittäin käytössä.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Lihaskrampit – Niska- ja hartiajännitys - Päähieronta

Sopii erinomaisesti myös päähierontaan! Suihkuta 10 -20 suihkaisua herkän ihon magnesiumsuihketta päänahkaan ja hiero kevyesti, anna vaikuttaa n. 20-30 min. Voit myös jättää yön yli hiuksiin ja pestä pois kun haluat.


Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu.10 suihkausta sisältää 100mg magnesiumia. Sopii vegaaneille, vegetaristeille, lapsille, raskaana oleville ja imetyksen aikana. Sisältää puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.


Käyttöohje: 20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.


Sopii vegaaneille, vegetaristeille, lapsille, raskaana oleville ja imetyksen aikana. Tuote ei sisällä: palmuöljyä tai sen johdannaisia, parabeenejä, synteettisiä väri- tai makuaineita tai allergeenejä.


Ainesosat

Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (water, magnesium chloride hexahydrate – 15% concentration)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko158 g
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 337204
EAN 5060148521374
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health