Nordic Health Rauta -suusuihke 25 ml

Arvio:
70% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.47 €/ml
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
11,76 € 14,70 €
30 päivän alin hinta: 11,76 €

Vatsaystävällinen Nordic Health rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon.

Vatsaystävällinen rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Suusuihke on uuniomenan makuinen. 


Rauta suusuihke on ravintolisä, joka nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on ravintolisänä erittäin vatsaystävällinen. Suusuihke sopii myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse raudan imeytymistä. Tuotetta ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää suihketta mihin aikaan päivästä tahansa. Rauta suusuihke on myös hammasystävällinen. Nordic Health Rauta suusuihke on vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote!


Päiväannos sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa. Rautalisä ei sisällä omenan allergisoivia ainesosia eli sopii myös omena-allergisille. Makeutettu luonnollisilla stevialla ja raakaruokosokerilla. Sisältää viisi kidettä raakaruokosokeria.Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaanin ravintolisäksi ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.


Käyttöohje: 4 suihkausta päivässä, parhaiten rauta imeytyy posken limakalvolle suihkautettuna. Uusimpien tutkimusten mukaan rautasuusuihke on erinomaisesti imeytyvä rautalisä, sillä se imeytyy posken limakalvolta suoraan verenkiertoon ohittaen näin ruoansulatuksen kokonaan.


Pakkauskoko: 25ml


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Rauta 5 mg (36 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Vesi, sokeri, rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen uuniomena-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit)


Tuotetiedot
Pakkauskoko25 ml
Päiväys 29.2.2024
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 338750
EAN 96180402
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health