Nordic Health Sleep Lotion Junior 135 ml

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.14 €/ml
18,30 €
30 päivän alin hinta: 14,64 €

Nordic Health Sleep Lotion Junior on kehitetty erityisesti lasten rauhalliseen ja syvään uneen sekä edesauttamaan säännöllistä unirytmia. 

Uni magnesiumvoide Junior on kehitetty erityisesti lasten rauhalliseen ja syvään uneen sekä edesauttamaan säännöllistä unirytmia. Loistava myös lasten kasvukipuihin. Palkittu parhaana lasten unituotteena!


Magnesium on luonnon mineraali, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide Junior auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa.


Uni Magnesiumvoide Junior soveltuu yksivuotiaille ja vanhemmille lapsille ja sen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin.


Yksi teelusikka sisältää 37mg 100% luonnollista magnesiumia. Dermatologisesti testattu ja sopii herkemmällekin iholle.Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Sopii lapsille ja vegetaristeille.


Käyttöohje:  Hiero hellävaraisesti 4 pumppausta Uni Magnesiumvoide Junioria lapsesi puhtaalle, kuivalle iholle n. 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Suosittelemme hieromaan jalat ja vatsanalueen. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen.

Magnesiumin virallinen saantisuositus. Saantisuositus lapsille on iän mukainen: 6-11 kk 80 mg/vrk,1-2 v:lle 85 mg/vrk, 2-5 v:lle120 mg/vrk, 6-9 v:lle 200 mg/vrk, 10-13 v:lle 280 mg/vrk.

Aqua (water), dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, PEG-30 dipolyhydroxystearate, glycerin, magnesium chloride, benzylalcohol, cera alba (beeswax), phenoxyethanol, tocopherylacetate, lavandula angustifolia (lavender) oil, anthemis nobilis (chamomile) flower oil, linalool, limonene.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.


Tuotetiedot
Pakkauskoko135 ml
Päiväys 31.12.2026
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 338812
EAN 5060148522258
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health