Nordic Health Vahva Rauta -suusuihke 25 ml 128 suihkausta

Arvio:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.77 €/ml
19,30 €
30 päivän alin hinta: 19,30 €
Vahva Nordic Health Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.

Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston. Granaattiomenan makuinen.


Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.


Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 10mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.


UUSI Ekologinen pakkaus! Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.


Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Sopii ketogeeniseen ruokavalioon.


Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.


Käyttöohje

4 suihkausta vuorokaudessa posken limakalvolle.


Pakkauskoko:25ml

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Rauta 10 mg (72 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Vesi, makeutusaine (ksylitoli), rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen granaattiomena-aromi


Tuotetiedot
Pakkauskoko25 ml
Päiväys 31.10.2024
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 340587
EAN 96188620
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health