Nurme Avocado Oil Shampoo Bar palashampoo kiillottomille hiuksille 100 g

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.09 €/g
8,80 €

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar palashampoo on luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu ekologinen palashampoo ja se elvyttää kiillottomia ja elottomia hiuksia ja antaa niille elinvoimaa.

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar palashampoo on luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu ekologinen palashampoo ja se elvyttää kiillottomia ja elottomia hiuksia ja antaa niille elinvoimaa. Avokadoöljyä sisältävä pala puhdistaa hiukset hellästi ja saa ne näyttämään kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. Hiukset jäävät pesun jälkeen hoidetuiksi ja ilmaviksi, ja niihin palaa luonnollinen kiilto. Riittoisa ja vegaaninen shampoopala on pakattu pahviin, ja on siksi ekologinen zero waste -valinta. Kiinteässä muodossa oleva shampoo on myös käytännöllinen tuote mukana matkoilla, ja se sopii hiusten lisäksi myös vartalon ja käsien pesuun. Valitse tämä tuote, jos hiustyyppisi on: sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti kiillottomille tummille hiuksille.


Nurmen luonnonmukaiset palashampoot valmistetaan käsin Virossa. Palojen raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä palashampoot sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Palojen valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa yhdistetään sulatetut rasvat ja voit lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut palat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat iho- ja hiusystävällisiksi.


Aktiiviraaka-aineet:

Avokadoöljy: Antioksidanttipitoinen avokadoöljy on tehokas hiusten ja hiuspohjan kosteuttaja, joka ei jätä jälkeensä rasvaista tunnetta. Hauraita hiuksia vahvistava ja kiillottava öljy estää kosteuden haihtumista ja suojaa ihoa ja hiuksia ympäristön rasitteilta.


Tuotteen keskimääräinen kesto: noin 3kk


Käyttöohje: Hiero palashampoota kostutettuihin hiuksiin ja vaahdota huolellisesti. Huuhtele hiukset runsaalla vedellä ja viimeistele lopuksi tarvittaessa hoitoaineella. Vaihtaessasi palashampooseen, anna hiusten tottua sen käyttöön muutaman viikon ajan.


Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna valolta.


Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Pakkauksen kierrätys: Pahvinen ulkopakkaus kierrätetään kartonkikeräykseen.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Nurme Avocado Oil Shampoo Bar palashampoo kiillottomille hiuksille 100 g
Arviosi

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ricinus Communis Seed (Castor) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citric Acid_x000D_

Tuotetiedot
SKU 20000310
EAN 4742763002353
Brändi Nurme
Markkinoija Transmeri
Pakkauskoko100 g
Kategoriat

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nurme