Nurme Lavender Coconut Soap rauhoittava laventeli-kookospalasaippua 100 g

6,50 €
30 päivän alin hinta: 5,85 €
Vertailuhinta: 0.07 €/g

Nurme Lavender Coconut Soap on käsin valmistettu laventeli-kookossaippua ja sillä on hellästi pesevä koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Nurme Lavender Coconut Soap on käsin valmistettu laventeli-kookossaippua ja sillä on hellästi pesevä koostumus sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. Ihoa rauhoittava palasaippua tuoksuu rentouttavalta laventeliöljyltä, eikä se sisällä lainkaan ylimääräisiä raaka-aineita. Koko perheelle ja kaikille ihotyypeille sopiva laventeli-kookossaippua on oikea zero waste -valinta, sillä se on pakattu ekologisesti pahviin.


Nurmen luonnonmukaiset palasaippuat valmistetaan käsin Virossa. Saippuoiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä saippuat sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Saippuoiden valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa yhdistetään sulatetut rasvat ja voit lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut saippuat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat ihoystävällisiksi.


Aktiiviraaka-aineet:

Laventeliöljy: Rentouttavan tuoksuinen laventeliöljy elvyttää ja rauhoittaa ihoa. Humektanttina laventeliöljy sitoo kosteutta ihoon ja auttaa ylläpitämään sen kosteustasapainoa.


Tuotteen keskimääräinen kesto: noin 3kk


Käyttöohje: Saippua sopii käytettäväksi sekä kasvojen, vartalon että käsien pesuun. Käytä kostutetulle iholle, levitä pyörivin liikkein ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.


Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna.


Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Pakkauksen kierrätys: Pahvinen ulkopakkaus kierrätetään kartonkikeräykseen.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nurme