Arvio:
60% of 100

Nurme Lemongrass Soap virkistävä sitruunaruohopalasaippua 100 g

6,50 €
30 päivän alin hinta: 6,50 €
Vertailuhinta: 0.07 €/g

Nurme Lemongrass Soap on käsin valmistettu sitruunaruohosaippua ja sillä on ylellisesti vaahtoava ja hellävarainen koostumus ja se sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen.

Saatavilla

Arvostelut

3
  • Raikas.

    Ihana vaahtoava mietotuoksuinen, pelkkää plussaa.

    Suosittelen
  • Käsisaippuaksi

    tuotteen ostin, ajattelin saippuan tuovan myös hyvää hajua vessaan. Todella mieto haju. Peruskäsisaippua.

Tuotekuvaus

Nurme Lemongrass Soap on käsin valmistettu sitruunaruohosaippua ja sillä on ylellisesti vaahtoava ja hellävarainen koostumus ja se sopii niin kasvojen, vartalon kuin käsienkin päivittäiseen puhdistukseen. Palasaippua poistaa lian iholta hellästi ja sen sisältämä villin sitruunaruohon eteerinen öljy jättää iholle virkistävän ja energisoivan tuoksun. Saippuan hoitava koostumus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta sekä kuivumiselta. Vegaaninen palasaippua on pakattu pahviin, ja on siksi ekologinen zero waste -valinta. Sopii kaikille ihotyypeille.


Nurmen luonnonmukaiset palasaippuat valmistetaan käsin Virossa. Saippuoiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä saippuat sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Saippuoiden valmistuksessa käytetään kylmämenetelmää, jossa yhdistetään sulatetut rasvat ja voit lipeäseokseen sekä eteerisiin öljyihin ja yrtteihin. Kiinteytyneet ja leikatut saippuat saavat lopuksi levätä kahden kuukauden ajan ennen pakkaamista, jonka aikana niiden pH-arvo tasaantuu ja ne muuttuvat ihoystävällisiksi.


Aktiiviraaka-aineet:

Sitruunaruoho: Energisoivan ja raikkaan tuoksuinen sitruunaruohoöljy virkistää ihoa ja sopii erityisesti epäpuhtaan ihon sekä akneihon hoitoon. Sitruunaruohoöljyllä on mietoja tulehduksenvastaisia ominaisuuksia.


Tuotteen keskimääräinen kesto: noin 3kk


Käyttöohje: Saippua sopii käytettäväksi sekä kasvojen, vartalon että käsien pesuun. Käytä kostutetulle iholle, levitä pyörivin liikkein ja huuhtele lopuksi huolellisesti vedellä.


Säilytys: Säilytä kuivassa ja huoneenlämmössä, suojattuna valolta.


Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Pakkauksen kierrätys: Pahvinen ulkopakkaus kierrätetään kartonkikeräykseen.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Leaf Oil, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene *


* Occurs naturally in essential oils.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nurme