Arvio:
87% of 100

Physiomer Hypertonic Spray 20 ml

8,70 €
30 päivän alin hinta: 8,70 €
Vertailuhinta: 0.38 €/g

PHYSIOMER Hypertonic Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista (rinosinuiitti) tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita.

Ei saatavilla

Arvostelut

4.4
  • Hyvä, pitkään säilyvä tuote.

    Suosittelen
  • Sain mitä tilasin!

  • Hyvä tuote tukkosalle nenälle.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Physiomer

Vaivaako sinua nenän tukkoisuus esimerkiksi allergian tai flunssan yhteydessä? Toisinaan meistä lähes jokaiselle tulee nenän tukkoisuutta esimerkiksi poskiontelotulehduksen tai allergian myötä. Ei kuitenkaan hätää, nenän tukkoisuuteen on mahdollista saada helpotusta! Olo-apteekeista löydät Physiomer Hypertonic Sprayn, joka helpottaa luonnollisesti ja turvallisesti nenän tukkoisuutta sekä nenän kautta hengitystä niin aikuisilla kuin yli 2-vuotiailla lapsillakin. 

Mikä on Physiomer Hypertonic Spray -nenäsuihke? 

Physiomer Hypertonic Spray on luonnollista isotonista mineraalivettä sisältävä nenäsuihke. Tuote myydään 20 ml pakkauksessa. Physiomer Hypertonic Spray auttaa nenän tukkoisuuteen nenää avaamalla, nenää huuhtelemalla sekä liman poistumista edistämällä, ja näiden myötä nenän kautta hengittämistä helpottamalla. Sopii käytettäväksi esimerkiksi flunssan, poskiontelontulehduksen sekä allergian aiheuttamaan tukkoiseen. Helpottaa sivuonteloiden painetta. Physiomer Hypertonic Spray kosteuttaa limakalvoja ja auttaa ehkäisemään myös flunssan jälkitauteina ilmeneviä poskiontelovaivoja.

Kenelle Physiomer Hypertonic Spray -nenäsuihke sopii?

Physiomer Hypertonic Spray sopii nenän tukkoisuudesta kärsiville henkilöille. Tuote soveltuu käytettäväksi aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Physiomer Hypertonic Spray on steriili, säilöntäaineeton ja ponnekaasuton. Mikäli nenässäsi on haavaumia, voi suolaa sisältävä suihke aiheuttaa epämiellyttävää kirvelyä, tämä ei kuitenkaan ole vaarallista.

Miten Physiomer Hypertonic Spray -nenäsuihketta käytetään?

Physiomer Hypertonic Spray valkoisella suuttimella antaa tarkan suihkauksen nenään. Tuote sopii käytettäväksi vilustumisen tai infektion vuoksi valuvaan nenään neljästä kuuteen kertaa päivässä. Turvallinen ja sopiva kroonisissa vaivoissa, kuten pitkittyneessä flunssassa tai kroonisissa allergiaoireissa, päivittäin käytettäväksi.


Ennen nenäsuihkeen käyttöä pese kätesi ja seuraa valmistajan ohjeita siitä, tuleeko pakkausta esimerkiksi käännellä ennen käyttöä. Nenäsuihkepullon kärki asetetaan sieraimeen taka-yläviistoon ja tuotetta suihkutetaan nenän limalvoille. Jotta saat suihkeen suunnattua oikean, kannattaa suihke suihkuttaa oikealla kädellä vasempaan sieraimeen ja päinvastoin. Pyri hengittämään sisään nenän kautta samalla, kun suihkutat tuotetta, niin suihke menee paremmin perille ja vaikutus on näin voimakkaampi.


Ainesosat

Steriili, hypertoninen (2,2 %) merivesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko23 g
Brändi Physiomer
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2101889
EAN 7319861014686
Kategorioita