Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Moist

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.66 €/ml
49,90 €
30 päivän alin hinta: 49,90 €

Moist seerumi on tarkoitettu Sinulle, jonka ihon geneettiset ominaisuudet aiheuttavat sen, että iho kuivuu ja ärtyy tavanomaista herkemmin. Ihon kuivuus johtuu hyvin usein ulkoisista tekijöistä, mutta se saa vauhtia myös geneettisestä ominaisuudesta. Ihon kuivuus heikentää ihon kuntoa ja puolustuskykyä. Usein kuivuuteen taipuvainen iho on myös herkästi ärtyvä.


Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.


Kuivaa käytetään kuvaamaan ihotyyppiä, joka tuottaa vähemmän talia kuin normaali iho. Talin puutteen seurauksena kuivalta iholta puuttuvat lipidit, joita se tarvitsee säilyttääkseen kosteuden ja kyvyn suojautua ulkoisia vaikutuksia vastaan.


Moist seerumin sisältäma tehokosteuttaja auttaa ihoa ylläpitämään sen luonnollista kosteustasapainoa ja luo iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista ihosta.


Käyttö: Levitä seerumia muutama tippa aamuin illoin puhtaille kasvoille. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.


Glycerin, Aqua, Saccharide Isomerate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Citrate.

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 ml
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000926
EAN 6430077251700
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+