Arvio:
95% of 100

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps

28,00 €
Vertailuhinta: 0.09 €/kpl

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini sisältää kalakollageenia, joka on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta.

Saatavilla

Valitse vaihtoehdot
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini 150 kaps   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini kampanjapakkaus 2 x 150 kaps

Saatavilla

28,00 €

Arvostelut

4.8
  • Hyvä tuote, auttaa ihoa, hiuksia ja myös kynsiä! Auttoi uutta kynttä kasvamaan nopeammin ja paremmin, kun edellinen oli irronnut tapaturman seurauksena. Helppo niellä myös.

    Suosittelen
  • Hyvä tuote

    Suosittelen
  • Tämä on ollut luottotuotteeni pitkään. Kynnet pysyvät todella vahvoina.

  • Hyvin sujui, hyvä tuote. Eka kerran tyhjä kuori mukana.

    Hyvä tuote, käyttänyt vuosia kesäaikaan lähinnä

Tuotekuvaus

Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Myös sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.

Annostus: Aikuisille 1-4 kapselia vuorokaudessa. 

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Ravintosisältö 1-4 kapselia sisältää: Kalakollageeni 250-1000 mg Biotiini 100-400 µg (*200-800%) Sinkki 3,75-15 mg (*38-150%) C-vitamiini 50-200 mg (*63-250%) * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta / * % av referensvärdet för det dagliga intaget Hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), D-biotiini.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+