Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Biotiini 10.000mcg kampanjapakkaus 2 x 60 kaps

21,90 €
Vertailuhinta: 0.18 €/kpl

Puhdas+ Biotiini päiväannos sisältää 10.000 µg biotiinia. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normalina. Biotiini edistää hermoston normaalia toiminta ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Ei saatavilla

Arvostelut

5
 • Tuote on hyvä ja edullinen.

  Suosittelen
 • Recommended.

  I purchased this product based on my little hair loss ( I'm 52 years young :) and dry skin etc. Noticed after a few weeks that my hair loss and dry skins improved.

  Suosittelen
 • Olen syönyt näitä nyt tasaisesti useamman vuoden ja hiukset kasvavat paljon nopeammin. n. 1,5-2cm/kk. Kampaaja aina kehuu, että ompas taas kasvanut :-)

 • Hiukset kiittävät

  Minun hiustenlähtö vähentynyt huomattavasti. Käytössä nyt pian 8 kk.

  Suosittelen
 • Parasta hiuksille

  Tällä saa kiiltoa, tuuheutta ja ennen kaikkea nopeaa hiustenkasvua. Useamman vuoden ollut jo käytössä. Kasvua noin pari senttiä kuukaudessa. Sopii myös miehille.

  Suosittelen
 • Luottotuote,joka toimii.

  Kotimainen biotiinituote,joka on tehokas.Edistää hyvin hiusten kasvua ja hyvinvointia.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Myös sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.

Annostus: Aikuisille 1-4 kapselia vuorokaudessa. 

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Päiväys
Pakkauskoko120 kpl
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 3355732
Sertifikaatit Avainlippu
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+