Puhdas+ Collagen Booster vegan maustamaton 250g

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.10 €/g
24,12 €
30 päivän alin hinta: 24,12 €

Puhdas+ Collagen Booster on vegaaninen. Tuote on täysin maustamaton ja makeutusaineeton.

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan kudoksien rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä ja verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnalle ja lujuudelle.

Ikääntyessä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes se loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä ja niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden ongelma on että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaania ruokavalioita noudattaville ei markkinoilla ole ollut saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuutta tukemaan.

Puhdas+ tuo markkinoille uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit. Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita, jotka sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Tuoteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Collagen Boostereissa makuina hedelmäinen mango&appelsiini sekä Natural-makeuttamaton. Tuotteet ovat 100% vegaaneja eivätkä ne sisällä keinotekosia säilöntä-, väri-, tai pintakäsittelyaineita. Makeuttajana mango&appelsiinissa luontainen steviakasvin lehtiuutteesta valmistettu stevioliglykosidi.


ANNOSTUS: 1 ruokalusikallinen vuorokaudessa. Sekoita veteen tai smoothieen. 


Pakkauskoko:250g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

AINESOSAT: L-glysiini, L-hydroksiproliini, L-glutamiinihappo, L-alaniini, L-arginiinihydrokloridi, acerola-jauhesekoitus (dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, trikalsiumfosfaatti, acerolamehujauhe, johanneksenleipäpuujauhe, piidioksidi), bambu-uute, L-proliini. 


Ravintosisältö/Näringsinnehåll1 ruokalusikallinen/matsked (8 g)
C-vitamiini / C-vitamin180 mg (*225 %)
L-Glysiini / L-Glysin2,12 g
L-Hydroksiproliini / L-Hydroxyprolin1,28 g
L-Glutamiinihappo / L-Glutaminsyra1,26 g
L-Arginiini / L-Arginin0,88 g
L-Alaniini / L-Alanine0,94 g
L-Proline / L-Prolin0,08 g
Bambu-uute / Bamboo extract0,56 g

 

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget


Tuotetiedot
SKU 20000244
EAN 6430077250406
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
Pakkauskoko250 g
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+