Puhdas+ Hyaluronihapposeerumi Mustikka ja Tyrni tuplapakkaus 2x30ml

Arvio:
100% of 100
Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.63 €/ml
38,05 €
30 päivän alin hinta: 38,05 €

Puhdas+ tuplapakkaus sisältää hyaluronihapposeerumi mustikan 30 ml ja tyrnin 30ml!

Puhdas+ tuplapakkaus sisältää hyaluronihapposeerumi mustikan 30 ml ja tyrnin 30ml!


Hyaluronihapposeerumi mustikka:

Kolmitehoinen tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi joka sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappomolekyyliä tehokkaan kolmoisvaikutuksen aikaansaamiseksi iholle. Tehoaineena vahva antioksidantti mustikka!


Kotimainen Puhdas +Hyaluronihapposeerumi 30ml Mustikka – häivyttää välittömästi ihon pintakerroksen juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti, pitäen ihon hehkuvana koko päivän!


Seerumin toisena tehoaineena on Mustikka, mikä on vahva antioksidantti joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeitä ja saasteita vastaan.


Käyttö:

Levitä puhtaalle iholle meikin tai kosteusvoiteen alle.


Hyaluronihapposeerumi tyrni: 

Kolmitehoinen tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi joka sisältää kolmea erityyppistä hyaluronihappomolekyyliä tehokkaan kolmoisvaikutuksen aikaansaamiseksi iholle. Tehoaineena superfood Tyrni!


Kotimainen Puhdas +Hyaluronihapposeerumi 30ml Tyrni – häivyttää välittömästi ihon pintakerroksen juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti, pitäen ihon hehkuvana koko päivän!


Seerumin toisena tehoaineena on Tyrni, jolla saadaan iholle ravinteita ja se antaa erityisesti harmaalle/elottomalle iholle raikkautta, hehkua ja elinvoimaa.


Käyttö: 

Levitä puhtaalle iholle meikin tai kosteusvoiteen alle.Syksyn myötä lämmittyslaitteet ja talven pakkaset kuivattavat helposti ihoa. Puhdas+ Hyaluronihapposeerumi on kolmivaikutteinen eli siinä on käytetty kolmea eri hyaluronihappomolekyyliä. Hyaluronihappo on ihon pintakerroksen tehokosteuttaja ja se imeytyy myös ihon syvempiin kerroksiin pitäen ihon terveenä ja nuorekkaana.


Hyaluronihappo on on yksi kliinisesti tutkituimpia raaka-aineita ihon ikääntymistä vastaan. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on kollageenin tavoin elpyvä ”kehonvara”, sillä niiden molempien syntyminen elimistössä vähenee vuosi vuodelta.

Mustikka: 

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Betula Pendula (Birch) Sap*, Betaine, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract*, Lactic Acid.

* = luomua


Tyrni:

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Betula Pendula (Birch) Sap*, Betaine, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Juice*, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Lactic Acid.

* = luomua

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+