Puhdas+ Multi B-vitamiini 60 kaps

30 päivän alin hinta: 19,18 €

Puhdas+ MULTI B  BIOACTIVE on optimaalinen yhdistelmä laadukkaita B-vitamiineja, jotka ovat bioaktiivisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Tuotteen avulla pidät muistin virkeänä ja mielen skarppina sekä vähennät tehokkaasti väsymystä ja uupumusta.

Arvostelut

5
  • Markkinoiden paras B-vitamiinivalmiste

Tuotekuvaus

Puhdas+ Multi B Bioactive on yksi markkinoiden vahvimmista B-vitamiinivalmisteista. Se on optimaalinen yhdistelmä laadukkaita B-vitamiineja, jotka ovat bioaktiivisessa, hyvin imeytyvässä muodossa.

Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuote on vegaaninen, gluteeniton, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton ja makeutusaineeton.


Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa


Pakkauskoko: 60 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, koliinibitartraatti, mikrokiteinen selluloosa, tiamiinimononitraatti, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, inositoli, pyridoksiini-hydrokloridi, riisilesejauho, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic), metyylikobalamiini, d-biotiini.

Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.

Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko60 kpl
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 341427
EAN 6430077250109
Sertifikaatit Avainlippu
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+