Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Rose water 100 ml

11,90 € 18,50 €
30 päivän alin hinta: 11,90 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g
Tarjous voimassa 30.6.2024 asti

Puhdas+ Beauty Ruusuvesi kosteuttaa ja uudistaa! Ihoa ja sen väriä tasapainottava ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusuvesi rauhoittaa, raikastaa ja kirkastaa. Ruusuvesi sisältää myös eteeristä ruusuöljyä, joka täyteläistää koostumusta ja hurmaa hienostuneella tuoksullaan. Puhdas+ Beauty Ruusuvesi tukee ihon uusiutumista sekä parantaa sen sävyä.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Uutena kokemuksena miellyttävä. Kevyen raikastava eikä liian tuoksuva.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Puhdas+ Beauty Ruusuvesi kosteuttaa ja uudistaa! Ruusuvesi rauhoittaa, raikastaa ja kirkastaa. Tukee ihon uusiutumista sekä parantaa sen sävyä.

Käyttö:

Suihkuta aamulla ja illalla kasvoille sekä kaulalle. Taputtele ruusuvesi puhtaalle iholle tai puhdista iho kevyesti pyyhkimällä ruusuvesi vanu- tai kestolapulla. Soveltuu myös vartalolle, hiusten raikastamiseen sekä ihon rauhoittamiseen.

Sisältö:

Ihoa ja sen väriä tasapainottava ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusuvesi rauhoittaa, raikastaa ja kirkastaa. Ruusuvesi sisältää myös eteeristä ruusuöljyä, joka täyteläistää koostumusta ja hurmaa hienostuneella tuoksullaan. Puhdas+ Beauty Ruusuvesi tukee ihon uusiutumista sekä parantaa sen sävyä.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Rosa Damascena Flower Water*, Aqua, Leuconostoc / Radish Root ferment Filtrate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Rose Damascena Flower Oil*, Citronellol, Farnesol, Geraniol. (*luomua / ekologisk / Ingredient from Organic Farming)

Tuotetiedot

Pakkauskoko127 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342665
EAN 6430077251823
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+