Puhdas+ Tuplasinkki 25 mg 120 vegekaps

12,12 € 20,20 €
30 päivän alin hinta: 12,12 €
Vertailuhinta: 0.18 €/g
Tarjous voimassa 31.3.2024 asti

Puhdas+ Tuplasinkki on hyvin imeytyvä vegaaninen sinkkivalmiste. Kasviperäinen kapseli sisältää kahta hyvin imeytyvää sinkin muotoa: sinkkiglukonaatia ja -pikolinaattia.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Sinkki on tärkeä kivennäisaine, se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkki edistää myös näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, solujen suojaamista hapetusstressiltä sekä hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Valmistettu Suomessa.


Tämä Puhdas+ tuote on korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.


Käyttöohje:

1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sinkkiglukonaatti, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), sinkkipikolinaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä. 


Ravintosisältö / Näringsinnehåll 1 kapseli / kapsel

Sinkki / Zink 25 mg (*250 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/ *% av referensvärdet för det dagliga intaget.


Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Sinkki ei ole peräisin Suomesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko69 g
Päiväys 14.2.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 342738
EAN 6430077252813
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+