Arvio:
93% of 100

Rela Tabs Mansikka 90 tabl

22,79 € 25,90 €
30 päivän alin hinta: 22,02 €
Vertailuhinta: 0.28 €/g
Tarjous voimassa 31.7.2024 asti

Apteekin suosituin maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina.

Saatavilla

Arvostelut

4.7
 • Hyvä maku

  Suosittelen
 • Lapset odottaa innolla päivittäistä maitohappobakteeria

  Suosittelen
 • Hyvänmakuinen tuote, joka maistuu myös perheen pienimmille!

  Suosittelen
 • Koko perheelle maistuva hyvä tuote

  Suosittelen
 • Todella hyvä ja toimiva tuote ja kirsikkana kakun päällä ihanan makuinen:)

  Suosittelen
 • Näitä syömme puolison kanssa suoliston hyvinvointiin, etenkin matkoilla, myös kotona.

  Suosittelen
 • Rela-taps purutabletti 90 kpl

  Muut merkit ovat poistaneet 90 kpl pakkauksen tuotevalikoimistaan, Rela on ainoa, jolla on vielä tämä koko jäljellä. Mainio maku ja tässä Olo-apteekissa tämän hinta on vielä toistaiseksi ollut siedettävä.

  Suosittelen
 • Tosi hyvää lapsille ja aikuisille.

 • Rela Tabs Mansikka 90 tabl

  Rela Tabs Mansikka 90 tabletti on ihan ok makuinen, näitä on tullut syötyä vuosikaudet, ja harvoin on ollut flunssia, johtuuko se näistä, en sitä tiedä.

 • hyvä

  hyvä ja hyvänmakuinen

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Apteekin suosituin maitohappobakteeri Rela Tabs sisältää 3 miljardia bakteeria sekä C-vitamiinia. Makean mansikkainen purutabletti sopii myös perheen pienimmille. Raikkaan maun lisäksi tuotetta on helppo käyttää – tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. 

Rela Tabs sopii kaikille

Suomalaisten suosima Rela Tabs on vahva ja monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, joka sopii kaikille. Suosikkimaku mansikka saadaan luontaisesta mansikka-aromista.


Vegaaninen

Gluteeniton

Maidoton

Soijaton

Hiivaton

Sokeriton

Avainlipputuote

Valmistettu Suomessa

Vastustuskykyä koko perheelle

Vatsan normaalille toiminnalle tärkeiden maitohappobakteerien lisäksi Rela Tabs tukee koko perheen vastustuskykyä sisältämänsä C-vitamiinin ansiosta. Tämä vahva ja monipuolinen maitohappobakteerivalmiste sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina. 

Kaksi maitohappobakteerikantaa

Suomessa valmistettu Rela Tabs Mansikka saa voimansa kahdesta maitohappobakteerikannasta, jotka yhdessä pitävät huolta suoliston hyvinvoinnista:


Lactobacillus rhamnosus SP1

Bifidobacterium lactis BLC1 


Lactobacillus rhamnosus SP1 on maailman tutkituin terveysvaikutteinen maitohappobakteeri, kun taas Bifidobacterium lactis BLC1 kuuluu suolistolle tärkeiden bifidobakteerien luokkaan. Nämä tarkoin valitut bakteerikannat pitävät huolta vatsastasi.

Annostus

Aikuisille ja lapsille 1 kapseli päivässä.


Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Ainesosat

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), mansikka-aromi. Gluteeniton, maidoton ja soijaton.Ainesosat

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), mansikka-aromi. Gluteeniton, maidoton ja soijaton.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Rela