Sensodyne Repair & Protect Whitening 75 ml hammastahna

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.07 €/ml
5,40 €

Sensodyne Repair and Protect -hammastahna voi jopa korjata* vihlovia hampaita ja antaa pitkäkestoisen suojan. Sen aktiivinen ainesosa, Vai Novamin, muodostaa korjaavan* kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Sensodyne Repair and Protect -hammastahna voi jopa korjata* vihlovia hampaita ja antaa pitkäkestoisen suojan. Sen aktiivinen ainesosa, Vai Novamin, muodostaa korjaavan* kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Harjattaessa hampaita kahdesti päivässä Sensodyne Repair and Protect -hammastahna lievittää vihlontaa tehokkaasti ja pitkään ja antaa myös päivittäisen suojan reikiintymistä vastaan.

*Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.


Hammasluun paljastuneet alueet ovat herkkiä ja aiheuttavat hampaiden vihlontaa. Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahnan avulla näitä alueita voidaan korjata**. Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahnan sisältämä NovaMin hakeutuu vihloville alueille ja muodostaa hampaan kaltaisen kerroksen niiden pinnalle. Kahdesti päivässä käytettynä se auttaa korjaamaan** ja suojaamaan hampaitasi vihlonnalta. Samalla Sensodyne Repair & Protect Whitening -hammastahna auttaa säilyttämään hampaittesi luonnollisen valkoisuuden*.

*Kahdesti päivässä käytettynä.

**Muodostaa suojakerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle. Käytä kahdesti päivässä saadaksesi pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.


Ohjeet:

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset:

Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan.

Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.


Alle 12-vuotiaat lapset:

Kysy neuvoa hammaslääkäriltä tai lääkäriltä.


Varoitukset:

Jos ilmenee ärsytystä, lopeta käyttö. Keskustele hammaslääkärin kanssa, jos:

Vihlonta jatkuu tai pahenee. Hampaiden vihlonta voi viitata ongelmaan, joka saattaa vaatia välitöntä hammaslääkärin hoitoa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Sensodyne Repair & Protect Whitening 75 ml hammastahna
Arviosi

Aktiiviset ainesosat:

NovaMin, kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).


Muut ainesosat:

Glyseroli, PEG-8, piihappo, kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, titaanidioksidi, aromi, polyakryylihappo, sakariininatrium, imoneeni.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sensodyne