Sensodyne Repair & Protect Whitening 75 ml hammastahna

5,80 €
30 päivän alin hinta: 5,80 €
Vertailuhinta: 0.05 €/g

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening -hammastahna korjaa ja suojaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Ainutlaatuinen NovaMin-aineosa lievittää kliinisesti osoitetusti vihlontaa, sillä se muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening -hammastahna sisältää hampaita vahvistavaa fluoria. Auttaa palauttamaan hampaiden luonnollista valkoisuutta. Käytä Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening -hammastahnaa kahdesti päivässä, sillä se: Sisältää NovaMin-aineosaa, joka muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen Poistaa plakkia ja sisältää hampaiden reikiintymistä ehkäisevää fluoria Tuo pitkäkestoista suojaa vihlontaa vastaan Auttaa palauttamaan hampaiden luonnollista valkoisuutta. CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.

Saatavilla

  Tuotekuvaus

  Sisältö:

  null


  Huomioitavaa:


  Hampaiden vihlonta voi viitata välitöntä hoitoa vaativaan vaivaan. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä hammaslääkäriin. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman hammaslääkärin tai lääkärin suositusta. Jos ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö. Jos havaitset suun tai kasvojen turvotusta, ota mahdollisimman pian yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin. Ei lasten ulottuville.

  Säilytyslämpötila:

  Huoneenlämpö (+15C - +25C)

  Ainesosat

  Aktiiviset ainesosat:

  NovaMin, kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯).


  Muut ainesosat:

  Glyseroli, PEG-8, piihappo, kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, titaanidioksidi, aromi, polyakryylihappo, sakariininatrium, imoneeni.

  Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sensodyne