SiderAL Junior rauta 14 mg 20 pss

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.85 €/kpl
17,00 €
30 päivän alin hinta: 17,00 €

Erityisesti lapsille ja nuorille kehitetty rautalisä. Sisältää hyvin imeytyvää sukrosomiaalista rautaa sekä C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä. Kolanmakuinen.


Vegaaninen. Gluteeniton. 

SiderAL® JUNIOR sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.


Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. 


SiderAL® JUNIOR on erityisesti lapislle ja nuorille kehitetty rautalisä.


Annostus: 1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.


Vaikuttavat aineet: 

  • Sukrosomiaalinen rauta 14 mg
  • C-vitamiini 70 mg


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Makeutusaineet: ksylitoli, sorbitoli; Sideral®r.m. - Sucrosomial® Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti, riisijauho); C-vitamiini (L-askorbiinihappo); kola-aromi, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; happamuuden säätöaine: sitruunahappo; luontainen sitruuna-limearomi; vanilja-aromi; makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi; luontainen minttuaromi.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral