Arvio:
100% of 100

SiderAL Junior rauta 14 mg 20 pss

17,00 €
30 päivän alin hinta: 17,00 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Erityisesti lapsille ja nuorille kehitetty rautalisä. Sisältää hyvin imeytyvää sukrosomiaalista rautaa sekä C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä. Kolanmakuinen.


Vegaaninen. Gluteeniton. 

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Hyvä!

  Lapset tykkää mausta, vaikka vähän kirpeä kola. Kilpaa juoksevat ottamaan jauheen. Aiemmin kokeiltu mm. apteekin purutabletit sekä nestemäiset raudat joita ei pysty ottamaan pahan maun vuoksi. Tässä ei jää pahaa jälkimakua. Ei vatsaoireita eikä mustaa kakkaa.

  Suosittelen
 • Auttoi 6v. pojalla yleiseen kiukkuisuuteen sekä jaksamiseen ja odotamme josko auttaisi myös koviin ja jatkuviin alaraajakipuihin joita ollut jo vuosia. Tuotetta käytetty vasta 10 päivää joten jatkamme käyttöä. Todella hyvän makuinen ja helppo ottaa. Ei aiheuta vatsaoireita. Iso peukku.

  Suosittelen
 • Hyvä valmiste

  Maistuu lapselle ja sopii vatsalle.

  Suosittelen
 • Edullinen. Nopea toimitus.

  Suosittelen
 • Iso peukku

  Meidän 3v aina useita kertoja yössä herännyt on alkanut nukkua öitä levollisemmin, tummat silmänaluset hävinneet, ja tämä valmiste ei käy ollenkaan mahaan ja tyttö tykkää tämän mausta. Vanhemmatkin voivat tämän ansioista paremmin :) lisättäköön että 2v syöty muita valmisteita ilman hyötyä

 • Toimii

  4,5 veen uni rauhoittunut, väsymys helpottanut, ihottumat jaloissa ja takapuolessa parantuneet, liuskoittuneet kynnet korjaantuneet ja kiukkuisuus vähentynyt. Vanhempien elämänlaatu myös parantunut huomattavasti.

  Suosittelen
 • Lapsi 6v. ottaa mielellään tätä kolanmakuista rautaa, vaikkei muuten ole kolan ystävä.

  Suosittelen
 • Ei aiheuttanut vatsaoireita herkkävatsaiselle ☺️

  Suosittelen
 • Hyvä rautavalmiste, lasten helppo ottaa.

  Suosittelen
 • Nosti lapsella rauta-arvot. Todella hyvä uutuus lapsille.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

SiderAL® JUNIOR sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.


Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. 


SiderAL® JUNIOR on erityisesti lapislle ja nuorille kehitetty rautalisä.


Annostus: 1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.


Vaikuttavat aineet: 

 • Sukrosomiaalinen rauta 14 mg
 • C-vitamiini 70 mg


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Makeutusaineet: ksylitoli, sorbitoli; Sideral®r.m. - Sucrosomial® Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti, riisijauho); C-vitamiini (L-askorbiinihappo); kola-aromi, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi; happamuuden säätöaine: sitruunahappo; luontainen sitruuna-limearomi; vanilja-aromi; makeutusaineet: asesulfaami-K, sukraloosi; luontainen minttuaromi.

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral