Super C-vitamiini 100 tabl

18,70 €
30 päivän alin hinta: 18,70 €
Vertailuhinta: 0.16 €/g

Super C-vitamiini sisältää ainutlaatuista C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Tämä monipuolinen koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, nopeuttaen sen imeytymistä ja pidentäen sen pysymistä elimistössä. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää myös raudan imeytymistä. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus

Saatavilla

Tuotekuvaus

Käyttö:

1 tabletti päivässä veden kera.

Sisältö:

1 tabletti sisältää: 500 mg C-vitamiinia (625 % saannin vertailuarvosta).

Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Ainesosaluettelo:

C-vitamiinivalmiste PureWay-C® (L-askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, kasvirasvahapot), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyli-, hydroksipropyylimetyyli- ja silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi).Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko114 g
Päiväys 28.2.2025
Brändi Bioteekin
Markkinoija Suomen Bioteekki
SKU 2072585
EAN 6413620177108
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bioteekin