Ravintolisät hiuksille

Suodata
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 33

tuotetta

 1. Apteq Biotiini Extra 5000 mikrog 180 kaps
  Rating:
  95%
  27,46 € 32,30 €
 2. Apteq Biotiini Extra 5000 mikrog 60 kaps
  Rating:
  80%
  13,18 € 15,50 €
 3. Solgar Iho, kynnet & hius (Skin, Nails & Hair) Formula 60 tabl
  19,90 €
 4. Mark Birch Serenoa+ 60 kpl
  35,70 €
 5. Helein Strong Biotin+ 60 tabl
  15,10 €
 6. Ainoa Biotiini 5mg 100 kaps
  18,70 €
 7. Mark Birch Antioksidant+ 60 kpl
  26,70 €
 8. Plantur 39 hiuspohjaa ravitseva kapseli 60 kpl
  28,00 €
 9. LadyVita Hiukset & Kynnet 90 tabl
  13,00 €
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 33

tuotetta

Biotiini Strong hiusten hyvinvointiin 

Biotiini, eli B7-vitamiini on B-ryhmään kuuluva vesiliukoinen vitamiini, jota saat ravinnosta, muun muassa soijasta, pähkinöistä, sisäelimistä ja vihanneksista. Biotiini on tärkeää lukuisten elimistösi toimintojen kannalta - se on tärkeä vitamiini muun muassa hiusten ja kynsien terveydelle. Useimmilla on mahdollisuus saada riittävästi Biotiinia syömällä terveellisesti ja monipuolisesti.

Toisinaan terveellinen ruokavalio ja optimaalinen ravintoaineiden saanti saattaa kuitenkin jäädä haaveeksi ja kauniiksi aikomukseksi esimerkiksi arjen kiireen, allergioiden tai imeytymishäiriöiden vuoksi. 

Alla opit lisää biotiinista ja sen merkityksestä, sekä Biotiini Strong -tuotteista ja niiden käytöstä. Mikäli sinulle jää kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi biotiinista ja Biotiini Strong -tuotteista.

Biotiini ja sen merkitys

Biotiini, eli B7-vitamiini on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini. Koska biotiini on vesiliukoista, mahdollinen ylijäämä poistuu elimistöstä ja näin ollen biotiinin runsas saanti ei lähtökohtaisesti ole haitallista. Biotiinin luontaisia lähteitä ovat muun muassa eläinkunnasta peräisin olevat lihatuotteet ja sisäelimet, kalat, sekä kasviperäisistä tuotteista täysjyväviljaa sisältävät tuotteet, soija, vihannekset sekä pähkinät. Lisäksi biotiinia on saatavana lisäravinteina muun muassa Biotiini Strong -kapseleina sekä erilaisissa monivitaminiinivalmisteissa.

Biotiini osallistuu muun muassa hiusten, kynsien ja limakalvojen hyvinvointiin sekä energia-aineenvaihduntaan. Biotiinin riittävä saanti on elintärkeää myös rasvahappojen synteesin ja elimistön normaalin toiminnan. Biotiinin puutoksesta voivat kertoa muun muassa ihon huono kunto, kynsien liuskoittuminen, hiusten ohentuminen, sekä ääritapauksissa neurologiset oireet ja pituuskasvun hidastuminen. 

Mistä tiedän, onko biotiinin saantini riittävää?

Edellä kuvatut oireet voivat viitata biotiinin puutteeseen. Lisäksi biotiinin puutoksen todennäköisyyttä lisäävät, jos ruokavaliosi on yksipuolinen esimerkiksi allergioiden tai kiireen vuoksi, imeytymiseen vaikuttavien sairauksien myötä voit kärsiä biotiinin puutteesta myös ruokavaliosi monipuolisuudesta huolimatta.

Koska biotiinille ei ole virallista saantisuositusta eikä tällä hetkellä ole käytössä sen pitoisuutta mittaavaa laboratoriokoetta, voit päätellä biotiinin saannin tilannetta lähinnä mahdollisten oireiden ja biotiinin saantiin vaikuttavien asioiden perusteella. 

Biotiini Strong -valmiste ja sen käyttö

Biotiini Strong -valmiste sisältää hiuksia ja kynsiä vahvistavia ainesosia. Mukana on edellä esiteltyä biotiinia sekä metioniini-aminohappoa ja sinkkiä. Yhdessä nämä ainesosat tukevat hiusten ja kynsien rakentumiseen osallistuvan sarveisaineen, keratiinin muodostumista. Keratiini tekee hiuksista paksut ja lujittaa kynnet. Biotiini Strong -tabletit on suunniteltu aikuisten käyttöön annoksella 1 tabletti päivässä veden kanssa nieltynä. Tuotetta ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.