V10PLUS Clean Spot Solution 30 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 3.26 €/ml
32,60 €

V10 Plus Clean Spot Solution on suihkutettava liuos finnien ja aknen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Korkealaatuinen japanilainen teknologia ja huolellisesti valitut raaka-aineet muodostavat yhdessä tehokkaan, mutta samalla hellävaraisen tuotteen aknen ja epäpuhtauksien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Tuotteen avulla ihohuokoset pysyvät puhtaampina ja ihosta tulee kirkkaampi.


Hajusteeton, sopii herkälle iholle. 

V 10 Plus Clean Spot Solution kuorii ja hoitaa epäpuhdasta ihoa sekä toimii antiseptisenä tuotteena epäpuhtauksille. Spray sopii myös herkälle iholle, sillä se sisältää ihoa kosteuttavia ja suojaavia tehoaineita. Tuote on hajusteeton.


Hoitosprayn raaka-aineet on valittu erityisesti aknen ja epäpuhtauksien hoitoon. Tuotteessa vaikuttavina raaka-aineina toimivat salisyylihappo (2%), glukonobakteeri sekä kasviuutteet. Salisyylihappo on tutkittu ja tehokas raaka-aine epäpuhtauksien ja aknen hoitoon. Salisyylihappo myös kuorii ihoa, joten se auttaa pitämään ihohuokoset puhtaana sekä ennaltaehkäisee niiden tukkeutumista ja uusien epäpuhtauksien syntyä.


Antibakteeriset raaka-aineet rauhoittavat ihon tulehdusta. Amurinkorkkipuunuute (Oubaku), artisokanlehtiuute sekä greipinsiemenuute ovat antiseptisiä. Niiden vaikutuksesta bakteerien määrä iholla vähenee, epäpuhtaudet paranevat nopeammin ja uusia epäpuhtauksia syntyy harvemmin. Antioksidanttiset artisokanlehtiuute ja greipinsiemenuute myös suojaavat ihoa. Myös epäpuhdas iho tarvitsee kosteutta. V 10 Plus Clean Spot Solutioniin onkin lisätty ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä raaka-aineita kuten betaiinia, risiiniöljyä sekä glyseryyliglukosidia.


Käyttö: Suihkuta kevyesti ongelmakohtiin tai finnien päälle. Voidaan käyttää aamuin illoin tarpeen mukaan. Tuote sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle. Kuivalle iholle tuotetta suositellaan käytettäväksi epäpuhtauksien paikallishoitona.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:V10PLUS Clean Spot Solution 30 ml
Arviosi

Aqua, alcohol, salicylic acid, polysorbate 20, PEG-40, hydrogenated castor oil, dipropylene glycol, betaine, styrene/vp copolymer, Phellodendron amurense bark extract, gluconobacter/honey ferment filtrate, glycosaminoglycans, butylene glycol, glyceryl glucoside, gluconobacter ferment filtrate, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, Cynara scolymus (artichoke) leaf extract, fullerenes, PVP.


Tuotetiedot
SKU 9515599
EAN 7532237694767
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
Pakkauskoko10 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus