Arvio:
100% of 100

Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko

16,10 €
30 päivän alin hinta: 14,49 €
Vertailuhinta: 0.49 €/g

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. 

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Vanhan naisen pelastus.

  Suosittelen
 • Kosteuttaa hyvin.

  Suosittelen
 • Hyvin kosteuttava, ei tahraa. Helppo käyttää.

  Suosittelen
 • Mainio tuote, hyvä hinta-laatusuhde.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmisteen sisältämät hyaluroni- ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kostutukseen tai kuivuuden ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

Valmisteen sisältämällä hyaluronihapon natriumsuolalla (10 mg/emätinpuikko) on kosteuttava ja voiteleva vaikutus. Se auttaa palauttamaan emättimen normaalin kosteustasapainon emättimen kuivuuden yhteydessä. Maitohappo, jota on myös luonnollisesti emättimessä, auttaa pH:n korjaamisessa sekä ulkosynnytinten ja emättimen herkän alueen bakteeritasapainon palautumisessa. Polykarbofiili auttaa normalisoimaan emättimen pH-tasapainoa.

Ainesosat

Yksi emätinpuikko sisältää: Hyaluronihappo, polykarbofiili, maitohappo, tokoferoliasetaatti, A-vitamiini, 18-beta-glykyrritsiinihappo, teepuuöljy, fosfatidyylikoliini, puolisynteettiset triglyseridit

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko33 g
Päiväys 31.8.2026
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2088656
EAN 6430020730610
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm