Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.53 €/kpl
15,25 €
30 päivän alin hinta: 15,25 €

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. 

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmisteen sisältämät hyaluroni- ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kostutukseen tai kuivuuden ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

Valmisteen sisältämällä hyaluronihapon natriumsuolalla (10 mg/emätinpuikko) on kosteuttava ja voiteleva vaikutus. Se auttaa palauttamaan emättimen normaalin kosteustasapainon emättimen kuivuuden yhteydessä. Maitohappo, jota on myös luonnollisesti emättimessä, auttaa pH:n korjaamisessa sekä ulkosynnytinten ja emättimen herkän alueen bakteeritasapainon palautumisessa. Polykarbofiili auttaa normalisoimaan emättimen pH-tasapainoa.
Yksi emätinpuikko sisältää: Hyaluronihappo, polykarbofiili, maitohappo, tokoferoliasetaatti, A-vitamiini, 18-beta-glykyrritsiinihappo, teepuuöljy, fosfatidyylikoliini, puolisynteettiset triglyseridit

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
Pakkauskoko10 kpl
Päiväys 30.6.2025
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2088656
EAN 6430020730610
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm