Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.61 €/kpl
16,10 €
Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. 
Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmisteen sisältämät hyaluroni- ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kostutukseen tai kuivuuden ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

Valmisteen sisältämällä hyaluronihapon natriumsuolalla (10 mg/emätinpuikko) on kosteuttava ja voiteleva vaikutus. Se auttaa palauttamaan emättimen normaalin kosteustasapainon emättimen kuivuuden yhteydessä. Maitohappo, jota on myös luonnollisesti emättimessä, auttaa pH:n korjaamisessa sekä ulkosynnytinten ja emättimen herkän alueen bakteeritasapainon palautumisessa. Polykarbofiili auttaa normalisoimaan emättimen pH-tasapainoa.
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko
Arviosi
Yksi emätinpuikko sisältää: Hyaluronihappo, polykarbofiili, maitohappo, tokoferoliasetaatti, A-vitamiini, 18-beta-glykyrritsiinihappo, teepuuöljy, fosfatidyylikoliini, puolisynteettiset triglyseridit

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
SKU 2088656
EAN 6430020730610
Markkinoija Teva Finland
Brändi Ratiopharm
Pakkauskoko10 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita