Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.61 €/kpl
16,10 €

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. 

Vagimoist ratiopharm auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa ja edistää normaalin bakteeritasapainon palautumista. Valmisteen sisältämät hyaluroni- ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Valmistetta voidaan käyttää emättimen kostutukseen tai kuivuuden ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa.

Valmisteen sisältämällä hyaluronihapon natriumsuolalla (10 mg/emätinpuikko) on kosteuttava ja voiteleva vaikutus. Se auttaa palauttamaan emättimen normaalin kosteustasapainon emättimen kuivuuden yhteydessä. Maitohappo, jota on myös luonnollisesti emättimessä, auttaa pH:n korjaamisessa sekä ulkosynnytinten ja emättimen herkän alueen bakteeritasapainon palautumisessa. Polykarbofiili auttaa normalisoimaan emättimen pH-tasapainoa.
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vagimoist Ratiopharm 10 kpl emätinpuikko
Arviosi
Yksi emätinpuikko sisältää: Hyaluronihappo, polykarbofiili, maitohappo, tokoferoliasetaatti, A-vitamiini, 18-beta-glykyrritsiinihappo, teepuuöljy, fosfatidyylikoliini, puolisynteettiset triglyseridit

Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.
Tuotetiedot
SKU 2088656
EAN 6430020730610
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
Pakkauskoko10 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm