Intiimialueen kosteutus ja tasapaino

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 47

Tilaamasi tuotteet

 1. Hyalofemme 10 Vaginal gel 30 g
  Arvio:
  100%
  18,00 € 21,50 €
 2. Femiflor 30 kaps
  Arvio:
  95%
  35,60 €
 3. Gynevia emätingeeli kampanjapakkaus 16x5 ML
  Arvio:
  90%
  28,60 €
 4. Lacto Lady 60 tabl
  Arvio:
  100%
  17,30 €
 5. Femisan Balance 7x5ml
  Arvio:
  50%
  12,15 € 13,50 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 47

Tilaamasi tuotteet

Intiimialueen kosteutus ja tasapaino

Intiimialueen ongelmat aiheuttavat usein häiritseviä oireita. Kuivuuden aiheuttamat oireet, kuten kutina ja kirvely, voivat vaikuttaa merkittävästi paitsi omaan hyvinvointiin, myös ihmissuhteisiin. Intiimialueen kosteutusta tarvitaan usein vaihdevuosien aikana tai niiden jälkeen, mutta myös monet muut naisen elämänvaiheen tilanteet voivat aiheuttaa lisäkosteutuksen tarvetta. 

Intiimialueen tasapainon tukemiseksi suosittelemme esimerkiksi emätinpuikkoja, emätinvoiteita ja -geelejä sekä suun kautta otettavia karpalovalmisteita. Olo-apteekin valikoimasta löydät sekä lääkkeettömiä valmisteita että itsehoitolääkkeitä alapään kosteuttamiseen ja tasapainottamiseen. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa.

Helppokäyttöiset kosteuttavat emätinpuikot

Emätinpuikon tehtävä on kosteuttaa ja tasapainottaa emättimen luonnollista pH-tasapainoa.

Miten emätinpuikkoa käytetään?

Emätinpuikko asetetaan pakkauksessa olevan asettimen avulla emättimeen. Saatavilla on myös emätinpuikkoja ilman asetinta. Tällainen emätinpuikko sopii erityisesti naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää asetinta.

Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot

Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® lievittävät kuivuuden aiheuttamia tuntemuksia, kuten kirvelyä, kutinaa, pieniä haavaumia ja kipuja sukupuoliyhteydessä. Vagisan on hormoniton valmiste.

Repadina Plus emätinpuikko

Repadina plus emätinpuikot sisältävät hyaluronihappoa, joka korjaa limakalvovaurioita ja nopeuttaa paranemista. Manteliöljy pehmentää ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuote on hormonivapaa sekä parabeeniton.

Vagimoist Ratiopharm emätinpuikko

Vagimoist Ratiopharm on helppokäyttöinen emätinpuikko, jota voidaan käyttää emättimen kostutukseen tai kuivuuden ehkäisyssä, sekä jos emättimessä on polttelua, ärsytystä tai kutinaa. Hyaluroni- ja maitohappo palauttavat emättimen kosteustasapainon.

Vaihtoehtona emätintabletti

Emätintabletti auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista bakteeristoa ja emättimen pH-tasoa. Emätintablettia käytetään siten, että se työnnetään syvälle emättimeen. Näin tabletti pystyy vaikuttamaan juuri siellä, missä oireet esiintyvät.

Vagibalance Ratiopharm emätintabletti

Vagibalance Ratiopharm emätintabletti sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa. Maitohappobakteeri ja maitohappo auttavat palauttamaan emättimen pH-tasapainon.

i say: Vaginal Infection emätintabletti

Oletko huomannut emätintulehduksen oireita, kuten ärsytystä, kutinaa, turvotusta, epämiellyttävää hajua tai epänormaalia vuotoa? i say: Vaginal Infection emätintabletti hoitaa bakteeri- ja hiivatulehduksia sekä poistaa niihin liittyviä oireita.

Emätinvoiteet ja -geelit

Intiimialueelle suunnitellut voiteet ja geelit auttavat palauttamaan alueen kosteustasapainon sekä vähentävät kuivuudesta johtuvia oireita, kuten epämukavuuden tunnetta ja kutinaa. Valikoimastamme löydät emättimeen käytettävät emätinvoiteet ja -geelit sekä ulkoisen intiimialueen hoitoontarkoitetut voiteet.

Vagisan kosteuttava emätinvoide

Vagisan kosteuttava emätinvoide on tehokas tuote lievittämään emättimen kuivuudesta johtuvia vaivoja. Voide kosteuttaa tehokkaasti emättimen ja ulkoisen intiimialueen. Tuotteen hoitavat lipidit eli rasvat pitävät ihon kimmoisana. Sisältää asettimen.

ACO Intim Soothing Cream hajusteeton emätinvoide

ACO Intim Soothing Cream hajusteeton emätinvoide kosteuttaa intensiivisesti jopa 8 tunnin ajan – unohda siis kuivuus ja sen aiheuttamat ikävät oireet. Sisältää ravitsevia öljyjä, jotka jättävät ihon suojaavan kalvon. Voidetta käytetään intiimialueen ulkoisiin osiin.

Vaihtoehto estrogeenipohjaisille hoidoille – Hyalofemme®

Hyalofemme® 10 Vaginal gel on hormoniton geeli emättimen kuivuuden ja emättimen limakalvojen ärsytyksen hoitoon. Se saa voimansa hyaluronihappojohdoksesta, jota on luontaisesti emättimen limakalvoissa. 

Hyalofemme® lievittää emättimen kuivuutta pitkäkestoisesti, jonka ansiosta sitä tarvitsee käyttää vain kerran kolmen vuorokauden välein. Vaihtoehto estrogeenipohjaisille hoidoille.

Vagisan suojaava voide estää hankausta

Toisinaan esimerkiksi urheilu tai tiukat vaatteet saattavat aiheuttaa ikävää hankausta ja ihoärsytystä. Vagisan suojaava voide on nopeasti imeytyvä, tahraamaton voide käytettäväksi ulkosynnyttimien alueella. Muodostaa kosteutta hylkivän, hengittävän kalvon iholle.

Intiimialueen hoitoöljyt

Voiteiden ja geelien lisäksi valikoimastamme löydät intiimialueen hoitoöljyt. Lempeät öljyt antavat kuivalle intiimialueelle sen kaipaamaa kosteutta ja suojaa. Intiimialueen hoitoöljyä voi usein käyttää myös esimerkiksi intiimihierontaan sekä liukasteena.

Ceraderm Intime hoitoöljy

Limakalvojen kuivuuteen suosittelemme kokeilemaan Ceraderm Intime hoitoöljy. Tämä jojobaöljyä sisältävä intiimialueen hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Karpalovalmisteet intiimialueen hyvinvoinnin tueksi

Intiimiterveyttä voi vaalia myös sisäisesti käyttämällä karpalovalmisteita. Suun kautta otettavat karpalovalmisteet ovat oiva apu intiimialueen ongelmien hoidossa. Karpalouutteen sisältämät flavonoidit erittyvät virtsaan, jossa ne vaikuttavat.

Pitkäkestoinen vaikutus – KarpaLact Strong

KarpaLact Strong takaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Tuotteen sisältämä Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Valmiste sisältää myös kliinisesti tutkittuja maitohappobakteerikantoja.

Karpalon ja maitohappobakteerin yhdistävä Lacto Lady

Lacto Lady on karpalo-maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää karpalouutetta ja neljää erilaista kantaa lactobacillus- ja bifido-maitohappobakteereita. Kokeile ja ihastu!

Palauta intiimialueen kosteus ja tasapaino sinulle sopivilla tuotteilla

Jokainen nainen on erilainen. Meiltä saat asiantuntijan apua, jotta löydät juuri sinulle sopivat tuotteet intiimialueen kosteuden ja tasapainon ylläpitämiseen sekä palauttamiseen.

Kosteuttavat emätinpuikot, maitohappoemätinpuikot, erilaiset voiteet ja geelit sekä intiimialueen hoitoöljyt kuuluvat valikoimaamme. Lisäksi suosittelemme ottamaan hoidon tueksi esimerkiksi laadukkaan karpalovalmisteen, joka auttaa sisäisesti.