Acetium 100 mg kaps 60 kpl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.44 €/kpl
26,40 €
Acetium on luonnollista aminohappoa, L-kysteiiniä sisältävä kapseli. L-kysteiini vähentää syöpää aiheuttavan asetaldehydin määrää mahassa.


Lyhyt tuotekuvaus:
Acetium on luonnollista aminohappoa, L-kysteiiniä sisältävä kapseli. L-kysteiini vähentää syöpää aiheuttavan asetaldehydin määrää mahassa.


Käyttötarkoitus:
Vatsan suojaksi hapottomaan mahaan, myös pitkäaikaisen haponestolääkityksen yhteyteen. Syöpää aiheuttavaa asetaldehydia voi muodostua hapottomassa mahassa sekä runsaan alkoholin tai sokereiden nauttimisen yhteydessä. Acetiumin pitkävaikutteinen L-kysteiini sitoo asetaldehydiä mahalaukussa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Acetium on kehitetty ja valmistettu Suomessa.


Annostelu:
1-2 kapselia veden kanssa ennen ruoan tai alkoholin nauttimista. Korkein suositeltu päiväannos on 10 kapselia.


Koko:
60kpl


Huomioitavaa:
Ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville, munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kysteinuriaa sairastaville.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Acetium 100 mg kaps 60 kpl
Arviosi

kalsiumvetyfosfaatti (CaHPO4)(200mg/kapseli),L-kysteiini (E920)(100mg/kapseli),Eudragit ® RS-PO (100mg/kapseli),hydromelloosi (E464)(73,5mg/kapseli),titaanioksidi (S171)(1,5mg/kapseli)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 334538
EAN 6419587201405
Markkinoija Biohit
Brändi Acetium
Pakkauskoko60 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita