Aco Rosacea 30 G

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.59 €/g
17,80 €

ACO Rosacea hoitovoide on tehokas hoito lieviin ja keskivaikeisiin rosacean & couperosan oireisiin. 

ACO Rosacea hoitovoide on tehokas hoito lieviin ja keskivaikeisiin rosacean & couperosan oireisiin. Voide hoitaa ja vähentää rosacean oireita, kuten punoitusta, näkyviä pintaverisuonia ja ihon kuivuutta. Tuote rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. ACO Rosacea hoitovoide sisältää UV-suojan, joka suojaa auringolta ja vihreitä väripigmenttejä, jotka vähentävät punoitusta. Voidetta voi käyttää päivittäin, ja se soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön. Levitä voidetta aamuin illoin.


Vähentää tulehduksen oireita iholla. Sisältää UVA- ja UVB-suojan, jotka suojaavat ihoa auringolta. Vahvistaa ihon läpäisyestettä. Jättää ihon pinnalle suojaavan kalvon, mikä normalisoi ihon paksuutta ja kosteustasapainoa. Imeytyy nopeasti. ACO Rosacea on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.


Se ei sisällä antibiootteja, hajusteita eikä parabeenejä. Kliinisesti todistettu teho.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Aco Rosacea 30 G
Arviosi

Tri-solve, ethylhexyl methoxycinnamate, aqua, butyl methoxydibenzoylmethane, bisabolol, esculin, Triticum vulgare germ extract, Echinacea angustifolia extract, zanthoxylum bungeanum fruit extract, CI42090, CI19140.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 2150779
EAN 7319861019711
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
Pakkauskoko30 g
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco