APTEEKKI FluAcute Zinc+ echina-piparminttu 20 ml

17,80 €
30 päivän alin hinta: 17,80 €
Vertailuhinta: 0.25 €/g

Apteekki FluAcute Zinc+ on piparmintunmakuinen suusuihke lievittämään flunssan ensioireita sekä lyhentämään flunssan kestoa. Tuote sisältää myös echinaa eli punahattua (Echina cea). Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Apteekki FluAcute Zinc+ on piparmintunmakuinen suusuihke lievittämään flunssan ensioireita sekä lyhentämään flunssan kestoa. Tuote sisältää myös echinaa eli punahattua (Echina cea). Valmistettu Suomessa.


Käyttötarkoitus: Suusuihke flunssan keston lyhentämiseen ja oireiden lievitykseen. Kolmitehoisen valmisteen sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa estäen flunssaa aiheuttavien virusten lisääntymistä nielussa, dekspantenoli edistää nielun limakalvojen uusiutumista ja osmoottinen vaikutus vähentää nielun turvotusta ja ärtyneisyyttä. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa heti flunssan ensioireiden ilmaantuessa parhaan tehon aikaansaamiseksi ja flunssan etenemisen pysäyttämiseksi.


Annostelu: Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat.


Sisältö: 4 suihkauksen kerta-annos sisältää 9,4 mg sinkkiasetaattia.


Huomioitavaa: Mahdollisia haittavaikutuksia ovat metallinen maku ja pahoinvointi. Lisääntynyt nesteen virtaus ja kuumotuksen tunne nielussa on tavallista. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Jos muita haittavaikutuksia ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin tai lopeta tuotteen käyttö. Vain suun kautta otettavaksi. Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin. Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä. Säilyy avattuna pakkauksen parasta ennen päiväykseen asti.


Koko: 20 ml pakkauksessa on noin 110 suihkausta (noin 27 kerta-annosta).


Muut tiedot: Valmistettu Suomessa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Ainesosat

Dekspantenoli (B5-vitamiini), sorbitoli, glyseroli, sinkkiasetaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, sukraloosi, natriummetyyli-p-hydroksibentsoaatti, echinauute, vanilja-aromi, piparminttuaromi, makrogoliglyserolihydroksistearaatti ja vesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko70 g
Päiväys 30.9.2025
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9274097
EAN 6418086102213
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki

Liittyvät Artikkelit