Arvio:
100% of 100

APTEEKKI FluAcute Zinc+ sitruuna-inkivääri 20 ml

17,80 €
30 päivän alin hinta: 17,80 €
Vertailuhinta: 0.24 €/g

Apteekki FluAcute Zinc+ on sitruunan- ja inkiväärinmakuinen suusuihke lievittämään flunssan ensioireita sekä lyhentämään flunssan kestoa. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Kaikki sujui hienosti

  Tuote, Flu Zinc - suihke, toimii ohjeen mukaisesti käytettynä hienosti ja pysäyttää alkavan flunssan heti ensioireisiin. Suosittelen!

  Suosittelen
 • Paras flunssan selättäjä

  Tällä on taltutettu useampi flunssa, vaikka oireet jo päällä. Ja tämä maku on siedettävin. Luottotuote!

  Suosittelen
 • Tosi hyvä

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Apteekki FluAcute Zinc+ on sitruunan- ja inkiväärinmakuinen suusuihke lievittämään flunssan ensioireita sekä lyhentämään flunssan kestoa. Valmistettu Suomessa.


Käyttötarkoitus: Suusuihke flunssan keston lyhentämiseen ja oireiden lievitykseen. Kolmitehoisen valmisteen sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa estäen flunssaa aiheuttavien virusten lisääntymistä nielussa, dekspantenoli edistää nielun limakalvojen uusiutumista ja osmoottinen vaikutus vähentää nielun turvotusta ja ärtyneisyyttä. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa heti flunssan ensioireiden ilmaantuessa parhaan tehon aikaansaamiseksi ja flunssan etenemisen pysäyttämiseksi.


Annostelu: Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat.


Sisältö: 4 suihkauksen kerta-annos sisältää 9,4 mg sinkkiasetaattia.


Huomioitavaa: Mahdollisia haittavaikutuksia ovat metallinen maku ja pahoinvointi. Lisääntynyt nesteen virtaus ja kuumotuksen tunne nielussa on tavallista. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista. Jos muita haittavaikutuksia ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin tai lopeta tuotteen käyttö. Vain suun kautta otettavaksi. Vain henkilökohtaiseen käyttöön. Mikäli oireet pahenevat tai kestävät yli viikon, ota yhteyttä lääkäriin.


Raskaus ja Imetys: Tuotetta voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä. Säilyy avattuna pakkauksen parasta ennen päiväykseen asti.


Koko: 20 ml pakkauksessa on noin 110 suihkausta (noin 27 kerta-annosta).


Muut tiedot: Valmistettu Suomessa. CE-merkitty lääkinnällinen laite.  

Ainesosat

Dekspantenoli (B5-vitamiini), sorbitoli, glyseroli, sinkkiasetaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, sukraloosi, natriummetyyli-p-hydroksibentsoaatti, inkivääriaromi, vanilja-aromi, sitruuna-aromi, makrogoliglyserolihydroksistearaatti ja vesi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko73 g
Päiväys 31.8.2025
Brändi Apteekki
Markkinoija Medifon
SKU 9257080
EAN 6418086102053
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteekki

Liittyvät Artikkelit