Apteq B12 metyylikobalamiini 1000 mikrog 30 tabl

30 päivän alin hinta: 9,20 €

Tehokas Apteq B12-metyylikobalamiini + foolihappo on hyvin imeytyvä, puhdas ja vatsaystävällinen imeskelytabletti. Valmistettu Suomessa. 

Tuotekuvaus

Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä bioaktiivinen B12-vitamiinimuoto. Apteq B12-vitamiiinin sisältämä metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopiikin erityisen hyvin B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät.

Apteq B12-vitamiini sisältää myös foolihappoa. Foolihappo ja B12-vitamiini tehostavat elimistössä toistensa toimintaa.

Metyylikobalamiini on bioaktiivinen ja puhdas B12-vitamiinin muoto. Apteq B12-vitamiini on syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Uusien tutkimusten mukaan B12-vitamiinin muodolla näyttää olevan merkittävä vaikutus suoliston hyvinvointiin ja mikrobitasapainoon. Metyylikobalamiini on suoliston hyvinvoinnin ja mikrobitasapainon kannalta suositeltava vaihtoehto.

Valmistettu Suomessa.

Suositeltava vuorokausiannos:  Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B12 vitamiinia 1000 µg (40000%*) ja Foolihappoa 300 µg (150%*)*vuorokautisen saannin vertailuarvoista. 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. 

Ainesosat

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), metyylikobalamiini, aromi (vadelma), pteroyyliglutamiinihappo.

Tuotetiedot

Pakkauskoko29 g
Brändi Apteq
Markkinoija Fennogate Oy
SKU 9238149
EAN 6430043690588
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteq

Liittyvät Artikkelit