Arvio:
100% of 100

Apteq Fluzinc salmiakki 72 tabl

18,10 €
30 päivän alin hinta: 18,10 €
Vertailuhinta: 0.16 €/g

Fluzinc on 3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä tuote

    Sain veljeltäni joulukuu alussa purkin Fluzinciä, kun lähdimme kahdeksi kuukaudeksi Teneriffalle. Muutaman kerran on kurkku ollut kipeä (minulla flunssa alkaa aina kurkkukivulla) ja jo muutaman tabletin imeskelyn jälkeen oireet katoavat. Kolmas purkki menossa, tosin mieskin niitä käyttänyt. Yhtään flunssaa en ole marraskuun jälkeen sairastanut. Olen astmaatikko ja flunssattomuus on hyvin harvinaista.

    Suosittelen
  • Upea tuote flunssan karkoitukseen

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Fluzinc on 3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.


3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita.

Tehokuurin aikainen annostus on 80 milligrammaa sinkkiä vuorokaudessa, kun 1 tabletti imeskellään kahden tunnin välein hereilläoloaikana. Tällä annostuksella on tieteellisesti vahvin näyttö flunssan oireiden lievittämisestä ja flunssan keston lyhentämisestä 7 päivästä neljään.

Vaikuttava aine sinkkiasetaatti – tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan hoitoon.

Ei sisällä sitruunahappoa, laktoosia, gluteenia, soijaa, sokeria tai liivatteita.

Valmistettu Suomessa.


Annostus: Imeskele joka toinen tunti hereilläoloaikana. Enintään 8 tablettia vuorokaudessa aikuisille ja yli 12-vuotiaille


Ainesosat

Sorbitoli, Ksylitoli, Aromi(ammoinumkloridi, lakritsi, stevia, mentoli),sinkkiasetaatti 35 mg (=10 mg sinkkiä),magnesiumstearaatti, piidioksidi. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton ja sitruunahapoton.

Tuotetiedot

Pakkauskoko111 g
Päiväys 30.11.2027
Brändi Apteq
Markkinoija Fennogate Oy
SKU 9259390
EAN 6430043690793
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Apteq

Liittyvät Artikkelit