Audispray Adult 50 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.29 €/ml
14,70 €

Audispray on patentoitu lääkinnällinen laite, joka sisältää mikrobiologisesti testattua hypertonista merivesiliuosta. Liuos sulattaa nopeasti korvavahan ja puhdistaa korvan korvavahasta ja epäpuhtauksista.

Audispray on patentoitu lääkinnällinen laite, joka sisältää mikrobiologisesti testattua hypertonista merivesiliuosta.  Tuotetta ei tule käyttää jos korva on tulehtunut, tärykalvo puhjennut tai jos korvat on putkitettu. Audispray-suihketta suihkautetaan korvaan ja korvaa hierotaan 5 sekunnin ajan kerran päivässä.

Audispray

Vaivaavatko sinua ikävät vahatulpat tai haasteet korvien puhtaana pitämisessä? Nämä voivat olla kiusallisia oireita, mutta onneksesi ne ovat hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Meiltä löydät Audispray-tuotteet korvien puhtauden ja hyvinvoinnin tukemiseen.

Mitä ovat Audispray-tuotteet ja mihin niitä käytetään?

Audispray-tuotteet ovat korviin suihkutettavia hellävaraisia tuotteita korvien puhdistamiseen ja vahatulppien poistamiseen. Audispray-tuotteiden annostelupumpun kaasuton sumutinmekanismi tarjoaa hellävaraisen käyttökokemuksen. Tuotteen suutin kykenee estämään epämiellyttävää, liiallisen paineen muodostumista ja näin varmistaa turvallisen käyttökokemuksen.


Audispray-tuotteet sisältävät korvia puhdistavia ainesosia, kuten mikrobiologisesti puhdistettua merivettä, joka hoitaa korvia luonnonmukaisesti. Audispray-tuotteet sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin.

Audispray-tuotteet aikuisille

Aikuisille tarkoitettuja Audispray-tuotteita ovat Audispray Adult ja Audispray Ultra. Audispray Ultra sopii avaamaan vahatulpan tukkimat korvat hellästi. Sen sijaan Audispray Adult sopii korvien pitämiseen puhtaana ja vahatulppien ehkäisyyn.


Audispray Ultra sopii yli kolme vuotiaille. Sitä käytetään kaksi suihkausta kumpaankin korvakäytävään kahdesti päivässä, kunnes vahatulppa ja sen jäämät ovat poistuneet korvasta. Tämä tuote sisältää natriumdioktyylisulfosukkinaattia sekä etoksidiglykolia, jotka hajottavat korvassa olevan vahatulpan.


Audispray Adult on tarkoitettu yli 12 vuotiaille henkilöille. Tuotetta käytetään 1-2 suihkausta kumpaankin korvaan 2-3 kertaa viikossa. Tuotetta voidaan käyttää tarvittaessa päivittäin. Sopii myös kuulolaitetta käyttäville - käytä tällöin joka ilta 1-2 suihkausta poistettuasi kuulolaitteen. Tämä tuote sisältää luonnollista puhdistetusta merivedestä kehitettyä liuosta. Säännöllisesti käytettynä Audispray Adult pitää korvat puhtaina ja estää vahatulppia muodostumasta.

Lasten ja vauvojen Audispray-tuotteet

3-12-vuotiaille lapsille on saatavilla Audispray Junior -suihke, joka on tarkoitettu pitämään lasten korvat puhtaina ja estämään vahatulppien muodostumista. Tätä tuotetta suositellaan käyttämään 1-2 suihkausta kumpaankin korvaan 2-3 kertaa viikossa. Tuote sisältää hoitavaa puhdistettua merivettä sekä korvakäytäviä rauhoittavaa glyserolia.


Vauvoille ja pienille lapsille korvien puhtaanapitoon sen sijaan suositellaan käyttämään Audispray Baby -suihketta. Tuote sopii 0-3-vuotiaille lapsille. Audispray Baby sisältää luonnollista puhdistettua merivettä kätevinä kerta-annoksina. Tuotetta suositellaan käyttämään 1 kerta-annos kumpaankin korvaan viikottain. Säännöllinen vauvan ja pienen lapsen korvien puhdistaminen pitää huolta kuulon toiminnasta sekä helpottaa lapsen korvien tutkimista esimerkiksi lääkärissä.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Audispray Adult 50 ml
Arviosi

Merivesisuolaliuos.

Tuotetiedot
SKU 331277
EAN 7640107850141
Brändi Audispray
Markkinoija Laboratoires Diepharmex
Pakkauskoko50 ml
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita