Avene Tolerance Control Cream 40 ml

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.65 €/ml
25,90 €
30 päivän alin hinta: 23,31 €

Avene Tolerance Control Cream on kasvovoide aikuisille ja lapsille. Normaalille ja sekaiholle, joka on reaktiivinen, herkkä tai allerginen.

Sertifikaatit

Allergiatunnus

Avene Tolerance Control Cream on kasvovoide aikuisille ja lapsille. Normaalille ja sekaiholle, joka on reaktiivinen, herkkä tai allerginen. Rauhoittaa ihon 30 sekunnissa. Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.


Käyttötarkoitus:

Kaksi kertaa päivässä kasvoille, kaulalle ja silmänympärysalueelle.


Rauhoittaa välittömästi ihon punoitusta, kireyden tunnetta, pistelyä ja kuumotusta. Uudelleen rakentaa ihon suojakerroksen ja kosteuttaa ihoa. Hillitsee ja vähentää ihon reaktiivisuutta Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevedestä kehitetyn ja patentoidun postbioottisen ainesosan D-Sensinose™ avulla. Rauhoittaa ihoa ja pehmentää ihoa luonnollisesti. Steriili tuote eli ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita.


Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ETHYLHEXYL PALMITATE.GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. SQUALANE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

Tuotetiedot
Pakkauskoko40 ml
Päiväys 9.6.2025
Brändi Avene
Markkinoija Pierre Fabre
SKU 9502872
EAN 3282770138801
Sertifikaatit Allergiatunnus
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Avene