Beko Strong Orion 100 tabl

Arvio:
90% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.14 €/kpl
13,70 €
30 päivän alin hinta: 12,33 €

Beko Strong on vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja.

Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Beko Strong Orion -tabletit sisältävät elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja, jotka tukevat toistensa vaikutuksia elimistön lukuisissa aineenvaihduntatapahtumissa. Suositeltu vuorokausiannostus aikuisille ja yli 15-vuotiaille 1 tabletti. Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, liivatteeton ja laktoositon.


Sisältää kaikki elimistölle välttämättömät B-ryhmän vitamiinit. B-ryhmän vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. B-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta, edistävät  immuniteettiä sekä hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinien tarve voi lisääntyä muun muassa laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.

Annostus: Yksi tabletti/vrk.

Pakkauskoko: 100 tabl.

Käyttöaiheet: B-vitamiinin riittävän päivittäisen saannin varmistaminen

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


B1-vitamiini/-vitamin           15 mg       
B2-vitaminiini/-vitamin         15 mg       
B3-vitamiini/-vitamin           50 mg         
B5-vitamiini/-vitamin           25 mg         
B6-vitamiini/-vitamin           20 mg       
B12-vitamiini/-vitamin          10 µg         
Foolihappo                          400µg         
D-biotiini                            100µg


Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), Nikotiiniamidi, Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, sakkaroosi, polyvinyylipyrrolidoni, polysorbaatti 80, glyseroli), Tiamiinimononitraatti, Riboflaviini,  Syanokobalamiini, Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Väriaine (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), Foolihappo, D-biotiini, Hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti)


Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Brändi Beko
Markkinoija Orion
SKU 9252603
EAN 6432100023476
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Beko