Arvio:
87% of 100

Beko Strong Orion 100 tabl

13,70 €
30 päivän alin hinta: 10,28 €
Vertailuhinta: 0.29 €/g

Beko Strong on vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja.

Saatavilla

Arvostelut

4.4
 • Yleiseen väsymykseen ja ns. vetämättömyyteen oiva apu. Suosittelen.

  Suosittelen
 • Moni B

  MM. Hermokipuihin, hiustenlähtöön ja kynsiä vahvistamaan. Parempi ottaa kaikki B-vitamiinit, koska ne tukevat toisiaan.

  Suosittelen
 • Lähes täydellinen B-vitamiini

  Hyvä tuote, sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit, ja on aika pieni kokoinen pyöreä tabletti jos se olisi vähän vielä pienempi kooltansa, niin se olisi täydellinen. Minun on niin vaikea niellä pillereitä.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Beko Strong Orion -tabletit sisältävät elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja, jotka tukevat toistensa vaikutuksia elimistön lukuisissa aineenvaihduntatapahtumissa. Suositeltu vuorokausiannostus aikuisille ja yli 15-vuotiaille 1 tabletti. Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, liivatteeton ja laktoositon.


Sisältää kaikki elimistölle välttämättömät B-ryhmän vitamiinit. B-ryhmän vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. B-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta, edistävät  immuniteettiä sekä hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinien tarve voi lisääntyä muun muassa laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen ja runsaan alkoholin käytön seurauksena.

Annostus: Yksi tabletti/vrk.

Pakkauskoko: 100 tabl.

Käyttöaiheet: B-vitamiinin riittävän päivittäisen saannin varmistaminen

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosat

B1-vitamiini/-vitamin           15 mg       
B2-vitaminiini/-vitamin         15 mg       
B3-vitamiini/-vitamin           50 mg         
B5-vitamiini/-vitamin           25 mg         
B6-vitamiini/-vitamin           20 mg       
B12-vitamiini/-vitamin          10 µg         
Foolihappo                          400µg         
D-biotiini                            100µg


Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), Nikotiiniamidi, Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, sakkaroosi, polyvinyylipyrrolidoni, polysorbaatti 80, glyseroli), Tiamiinimononitraatti, Riboflaviini,  Syanokobalamiini, Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Väriaine (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), Foolihappo, D-biotiini, Hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti)


Tuotetiedot

Pakkauskoko48 g
Päiväys 19.10.2025
Brändi Beko
Markkinoija Orion
SKU 9252603
EAN 6432100023476
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Beko