Beko Strong Orion 30 tabl

5,00 €
30 päivän alin hinta: 5,00 €
Vertailuhinta: 0.19 €/g

Beko Strong vahva ja monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia B-ryhmän vitamiineja. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Beko Strong Orion -tabletit sisältävät elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja, jotka tukevat toistensa vaikutuksia elimistön lukuisissa aineenvaihduntatapahtumissa.


Suositeltu vuorokausiannostus aikuisille ja yli 15-vuotiaille 1 tabletti.


Sokeriton, hiivaton, gluteeniton, liivatteeton ja laktoositon.


Sisältää kaikki elimistölle välttämättömät B-ryhmän vitamiinit. B-ryhmän vitamiinit edistävät elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle. B-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta, edistävät  immuniteettiä sekä hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinien tarve voi lisääntyä muun muassa laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen ja runsaan alkoholin käytön seurauksena. 

Käyttöaiheet: B-vitamiinin riittävän päivittäisen saannin varmistaminen

Pakkauskoko: 30 tabl.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

B1-vitamiini/-vitamin            15 mg       
B2-vitaminiini/-vitamin         15 mg       
B3-vitamiini/-vitamin           50 mg         
B5-vitamiini/-vitamin           25 mg         
B6-vitamiini/-vitamin           20 mg       
B12-vitamiini/-vitamin          10 µg         
Foolihappo                             400µg         
D-biotiini                                100µg


Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), Nikotiiniamidi, Kalsium-D-pantotenaatti, Pyridoksiinihydrokloridi, Pintakäsittelyaine (talkki, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sellakka, sakkaroosi, polyvinyylipyrrolidoni, polysorbaatti 80, glyseroli), Tiamiinimononitraatti, Riboflaviini,  Syanokobalamiini, Paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), Väriaine (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), Foolihappo, D-biotiini, Hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti). Tuotetiedot

Pakkauskoko27 g
Päiväys 19.10.2025
Brändi Beko
Markkinoija Orion
SKU 9273118
EAN 6432100023469
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Beko

Liittyvät Artikkelit