Arvio:
80% of 100

Berocca Immunity 15 kpl poretabletti

9,60 €
30 päivän alin hinta: 9,60 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g

Appelsiinin makuinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, joka ylläpitää ja vahvistaa sisäistä vastustuskykyä. Berocca Immunityn sisältämät A-, B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiini sekä seleeni, kupari, rauta ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja C- ja E-vitamiini, seleeni, kupari ja sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

Saatavilla

Arvostelut

4
  • uusi kokeilen

    Allergia jutut alkaa, odotan tuotteelta paljon.

Tuotekuvaus

Berocca Immunity on vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, joka ylläpitää ja vahvistaa sisäistä vastustuskykyä. Berocca Immunityn kattava koostumus sisältää kaikki 10 tärkeää vastustuskykyä vahvistavaa vitamiinia ja kivennäisainetta -kaikki yhdessä tabletissa! Berocca Immunityn sisältämät A-, B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiini sekä seleeni, kupari, rauta ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja C- ja E-vitamiini, seleeni, kupari ja sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Berocca Immunityn sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat myös muita hyvinvoinnille tärkeitä toimintoja.


Annostus: Aikuiset ja yli 12-vuotiaat

lapset: 1 poretabletti/päivä. Poretabletti liuotetaan lasilliseen vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei sovellu henkilöille, joilla on munuaissairaus tai hemokromatoosi. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.


1 poretabletti sisältää % RI*

C-vitamiini 1000mg 1250% RI

A-vitamiini 700 μgRE 88% RI

D-vitamiini 10 μg 200% RI

E-vitamiini 45 mg alpha-TE 375% RI

B6-vitamiini (pyridoksiini) 6,5mg 464% RI

B12-vitamiini (kobalamiini) 9,6 μg 384% RI

Foolihappo (B9-vitamiini) 400 μg 200% RI

Sinkki 10mg 100% RI

Rauta 5mg 36% RI

Kupari 900 μg 90% RI

Seleeni 110 μg 200% RI


*%RI = päivittäisen saannin vertailuarvo

Ainesosat

Happo (sitruunahappo), C-vit. (L-askorbiinihappo), Happamuudensäätöaine (natriumvetykarbonaatti), Täyteaine (isomalt), Aromi (appelsiiniaromi), E-vit. (DL-alfa-tokoferoliasetaatti), Happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti), Makeutusaine (aspartaami), sinkki (sinkkisitraattitrihydraatti), rauta (rautainen pyrofosfaatti), Makeutusaine (asesulfaami-K), Väri (punajuurenpunainen, riboflaviini, beetakaroteeni), Aromi (mandariiniaromi), B6-vit. (pyridoksiinihydrokloridi), kupari (kuparisitraattihemipentahydraatti), A-vit. (retinyylipalmitatti), Vaahdonestoaine (rasvahappojen sukroosiesterit), foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), seleeni (natriumseleniitti), D-vit. (kolekalsiferoli), B12-vit. (syanokobalamiini). Fenyylialaniinin lähde. Sisältää makeutusainetta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko100 g
Brändi Berocca
Markkinoija Bayer
SKU 2187763
EAN 6430013130533
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Berocca

Liittyvät Artikkelit